Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
M.M.
K paní doktorce chodím několik let, ja milá, příjemná, vždy mi poradí, vyslechne a děti jí mají rády
doporučuji!
Paní doktorku mohu jen doporučit, moc milá a vštříčná. Je k ní dobrá dostupnost a nikdy nás ještě neodbyla s tím, že nám nic není, i když to byla třeba banalita, snaží se nic nepřehlédnout. Děti se jí nebojí.
Paní doktorka všechno trpělivě vysvětlí, a výborně vychází s malými pacienty. Péče o ně mi přijde velmi dobrá!!
S paní doktorkou mám velmi dobré a dlouholeté zkušenosti, mí synové byli rovněž jejími pacienty od narození. Připojuji se k názoru, že je pečlivá a vstřícná, s laskavým přístupem k dětem. Měla jsem k ní naprostou důvěru.
K paní doktorce chodí obě moje děti od narození a už doporučení, která jsem na ni kdysi před narozením staršího dostala, byly vynikající. Paní doktorka je velmi vstřícná a hlavně pečlivá, nezanedbá žádný detail. Je příjemné, že se i zpětně ptá, jak nám lék vyhovoval a dělá si tak vlastní názor z praxe. Vždycky nám ve všem vyšla vstříc a jsem s ní tak spokojená, že za ní dojíždíme i po odstěhování z lokality.
Jitka
Výborná paní doktorka, nic nezanedbá. Necpe do dítěte hned antibiotika, snaží se vždy o co nejúčinnější terapii.
Dita Nováková
Bohužel taky nejsem moc spokojená, o co si neřeknete, to není, nejvíc jí zajímá, jak dítě mluví už v 10.měsících.Kdybychom měli jiného lékaře, půjdem pryč.
Alex
Doporucuju. Za 2 r. byli jsme spokojeny...
E.
Paní dr. nedoporučuji,nebyla jsem vůbec spokojená,ať už se jednalo o přístup,ale ještě více s jejími léčebnými postupy.Jsem ráda,že jsme pryč!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze