Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Marie H.
Vynikající lékařka na svém místě !!!!!
Děkuji za vzornou péči, kterou věnujete mě- i jiným pacientům.
Pavel K.
Jezdím k paní doktorce již mnoho let a díky ní nemám přes pylovou sezonu žádné problémy. Je to milá, příjemná ženská a odborník s velkým přehledem a laskavým přístupem k pacientům.
Paní doktorka je opravdu dobrá a je to člověk na svém místě, vážně doporučuji :-)
K paní doktorce jsem přešla po té, co jsme se sem přestěhovali od Břeclavi. S předchozím lékařem je její přístup nesrovnatelný. Příjemné a empatické jednání, dostatek času na důkladné vysvětlení důvodu obtíží i léčby, ochotná vždy poradit a vyjít vstříc pacientovi a léčbu přizpůsobit momentálnímu stavu a potřebám. Absolutní spokojenost a vřelé díky za takového lékaře.
Velmi příjemná paní doktorka, ví co dělá a navíc jí to i baví. Je empatická a dovede se i vcítit do člověka. Její profesionální přístup je na nejvyšší možné úrovni.
Využívám služeb paní doktorky 9 let. Bydlím teď v Novém Jičíně a rád budu dojíždět do Hranic. Ještě jednou děkuji za pomoc.
Chodím k ní 12let,a vždy je velmi vstřícná.Výborná doktorka.
marcela
JSEM JEJÍ PACIENTKA 13 LET A BUDU NADÁLE.SVÉ PRÁCI ROZUMÍ,JE OCHOTNÁ,PŘÍJEMNÁ.VŠEM JI DOPORUČUJI!
Miško
Perfektní lékařka a taky člověk !!!
jitka
Výborná paní doktorka vstřícná,ochotná .Chodím k ní jedenáct let a vždy se snaží najít optimální léčbu.Dobře zná svůj obor.
J.Křesťanová
příjemná,hodná,zná svůj obor