Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
bobomorka
Výborná lékařka, velmi dobré zkušenosti s ní po mnoho let, odbornice ve svém oboru.
Výborná odbornice, léčí komplexněs lidským přístupem k pacientovi a velkou pečlivostí.J
Paní doktorka je opravdu velmi příjemná ve svém přístupu k pacientovi...jen to dlouhé čekání,ale ta pečlivost vyšetření to negativum vyváží.opravdu doporučuji
Nedoporucuji,lidsky pristup si predstavuji jinak,je arogantni a extremne neprijemna...
Velmi ochotná.
Zkušená specialistka, velice pečlivá. Jako jediná lékařka mi na hlasivkách objevila obrovský polyp a doporučila okamžitou operaci. Klobouk dolů a v každém případě doporučuji.
Jana E
vynikající odborník,lidský přístup,vždy pacienta vyslechne a pečlivě vyšetří,nikoho neodmítne, z toho důvodu snad delší čekací doba, ale já ráda počkám.
B.Lehky
Plně souhlasím s předešlým názorem. 100% spokojenost!
Alena Hovězáková
Paní doktorka je nejen odborně na výši, ale také příjemná a lidská. Moc ji děkuji za vzornou péči - za sebe, svoji sestru a kamarádku Zdeňku, které zachránila život.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Internisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně