Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Ilona Hálová
Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce Haně Rakové za její péči a celkový přístup. Vše na klinice funguje jak má a všechny včetně ošetřujících sester oceňuji za jejich odbornost a profesionalitu při výkonu svého povolání. Děkuji, Ilona Hálová
Zuzana Sluková
Paní doktorka Raková je odborník na svém místě. Minulý týden jsem u ní byla na konzultaci a s jejím přístupem a celkovým ošetřením jsem opravdu spokojená. Mohu jen doporučit.
Eva Procházková
Je mi 48 let a podle toho také vypadám. Na doporučení kamarádky jsem navštívila Dr. Rakovou z kliniky Esthé a ráda bych sem napsala, že se mi dostalo velmi pěkného přijetí. Trošku jsem se styděla, ale paní doktorka mi vše vysvětlila. Chtěla jsem vědět, jestli nepotřebuji lifting na moje vrásky, ale ona mi doporučila mírnější metodu, rejuvenaci. Také mi udělala "napíchnutí" vrásek kyselinou. Myslela jsem, že to nebude vidět, ale kolegyně mi říkají, že jsem omládla.
Chtěla bych poděkovat a všem, kdo váhají doporučit, aby se svěřili pouze do rukou odborníka, a to Dr.Raková z Esthé určitě je. Chystám se ještě na botox (až našetřím), ale nikam jinam než k Mudr. Rakové nechci.
Moja skúsenosť s paní doktorkou Rakovou a s klinikou Esthé bola veľmi nepríjemná. 2krát som podstúpila ošetrenie frakčným laserom a už od začiatku návštevy kliniky som sa cítila ako nevítaný hosť. Umŕtvenie celej tvári som si musela niekoľkokrát vyžiadať a aj napriek tomu bol vynechaný nos a okrajové časti tváre, čo som pri zákroku výrazne pocítila. Paní doktorka na zákrok meškala a po príchode nepríjemne konštatovala, že to vlastne vôbec nepotrebujem, že tu nie je čo riešiť (Pred prvým ošetrením, pred rokom, som pritom u nej absolvovala konzultáciu, kde mi bol tento zákrok doporučený. Pretože výsledok bol minimálny, rozhodla som sa ho znásobiť ďalším ošetrením.). Po zákroku došlo k očakávanému sčervenaniu ošetrovaných plôch, takže som presne videla, na ktorých miestach laser pôsobil. Vďaka tomu som doma zistila, že pomerne veľká časť v najproblematickejšej časti bola úplne vynechaná. Keď som na túto skutočnosť upozornila pri kontrole(keď už začervenanie zmizlo, ale nekvalitná fotodokumentácia po zákroku toto tvrdenie potvrdzovala), bolo mi povedané, že keď nie som spokojná, tak už viac nemám chodiť.
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze