Léčebná rehabilitace
Vyškov

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Umístění: Léčebná rehabilitace Jiný

Léčebná rehabilitace paní Mgr. Hany Pytelové je velmi dobré rehabilitační zařízení. Všechny fyzioterapeutky vědí co dělají a dělají to hodně dobře. Na začátku meho problému se zády jsem chodil na rehabilitace ve vyškovské nemocnici a tam dělali to co asi dělají každému slepě bez zjištění nějaké příčiny. Naštěstí díky covidu a zavření rehabilitace v nemocnici jsem se objednal sem. Musím poděkovat zejména slečně/paní Mgr. Janě Kuriálové, která mi opravdu pomohla.

W

Léčebnou rehabilitaci paní Hany Pytelové mohu velmi doporučit. Klidné, velmi pohodové a čisté prostředí, milé rehabilitační sestřičky, které mají zájem o váš problém a diskutují s vámi. A navíc vám nic neodpustí :-D ulívat se zde zkrátka nedá, ale o to přece jde :-)

Doporučuji, važně je to tam moc dobré... Zuzka

Rehabilitaci rozhodne doborucuji u pani Pytelove na bazene. Vsechny maserky jsou tam velmi sikovne a mile. Prostredi je velmi prijemne, vzdy hezky tematicky vyzdobene (na vanoce, jaro.. atd.) vonave, ciste. Vzdy kdyz jsem tam prisla, dychla na me prijemna atmosfera - a to je myslim nejdulezitejsi.

Jsou tam dobré masérky,ale ona sama je nejlepší a to jak po stránce komunikace,tak i po stránce masáží.

je to výborné