Přijímám: dospělí

Psychologické konzultace • Od 1 000 Kč +4 Více

Psychologické poradenství • Od 1 000 Kč

Coaching • Od 1 000 Kč

Koučování • Od 1 000 Kč

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Konzultace online

Konzultace pro páry

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

www.hanapucherova.cz

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili PhDr. Hana Pucherová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

15 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Zdravím, dá se objednat ''na tajno'' schůzka s psychologem, psychoterapeutem či psychiatrem? Je mi 16 let, ale nechci zatahovat rodiče do mých problémů (ne teď). Děkuji

rozumím tomu, že nechcete rodičům přidělávat starosti a zatahovat je do vašich problémů. Jistě je možné zavolat na Linku bezpečí, jak píše kolega. Pokud potřebujete rychlou jednorázovou radu , jistě vám ji psycholog v rámci krizové intervence zodpoví. Také bývají psychologové součásti školního poradenství. Kdybyste však potřebovala péči dlouhodobou, je potřeba, aby o tom rodiče věděli. Je však možné se psychologem dohodnout, které informace a v jaké formě může rodičům sdělit.
Přeji hodně štěstí PhDr.HananPucherová

PhDr. Hana Pucherová

Dobrý den, jsem v těžké životní situaci, jak finanční, tak s bývalým partnerem (otcem mého dítěte). Problémů se zase poslední dobu nabalilo víc a mě čím dál častěji napadá, že by bylo lepší, život ukončit, než ho žít takový. Nakonec se rozmyslím a ani nedokončím myšlenku, protože si říkám, že mě potřebuje hlavně syn. Po konzultaci s obvodním lékařem, kdy jsem měla prosbu o doporučení k psychologovi, abych se mohla někde alespoň vypovídat mi bylo řečeno, že jsem přece takový veselý člověk, který nic takového nepotřebuje. Je nějaká možnost, jak se dostat k nějakému odborníkovi bez doporučení obvodního lékaře?

chápu, že nyní prožíváte vážnou životní situaci jak s financemi, tak i s životním partnerem. Je dobré si uvědomit, že jste maminkou a že vás syn potřebuje a to vám jistě dodá dost síly se poprat s osudem a s touto těžkou situací. V životě se mohou střídat vlny štěstí se situacemi náročnými, které je třeba řešit.
Jak píše kolega, nepotřebujete k návštěvě psychologa žádné doporučení od praktického lékaře. V každém větším městě funguje Poradna pro rodinu a vztahy a služby jsou v ní zdarma.
Ráda bych Vás tedy podpořila ve Vašem správném rozhodnutí vyhledat pomoc a věřím, že s pomocí odborníka vše zvládnete.
Přeji hodně sil
Hana Pucherová