Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
KLjr.
Paní doktorka je fajn, sestra taky, léta jsem byl spokojen, opravdu mi několikrát pomohly. Pak přišla covid-éra, tak mi kolikrát přišla hodně nervozní a místy dost vyhořelá. Odešel jsem z jiných důvodů. Snad paní doktorka je opět ok.
Nespokojený pacient
O lékařce jsem si vždy myslela, že je milá, vstřícná, ochotná a velmi svědomitá. Již takový názor nemám, připadá mi velmi náladová a vůči pacientům i značně nepříjemná. A to nemluvím o tom, když jí dáte najevo nějaké nesouhlasné stanovisko, přes to se nedokáže přenést!
Nikdy jsem nechápala, jak může ve své blízkosti snést zdravotní sestru s tak neurvalým, až vulgárním chováním. Okřikuje pacienty, je neochotná a líná udělat sebemenší pohyb. Chování její zdravotní sestry je opravdu děs a hrůza, jak již bylo uvedeno v předchozím hodnocení!
Nyní to již, bohužel, chápu: „vrána k vráně sedá…“.
Chodím tam už spoustu let a jsem maximálně spokojený.
K Paní doktorce chodím už dlouho a jsem s ní spokojená s tím jak se mnou jedná i co se týče péče.Je to velmi dobrá lékařka a její přístup je osobní.I se sestřičkou mám dobré zkušenosti, vždy mi pomohla.
Ivana
Neosobní arogantní přístup, nevstřícné jednání, neochota, zaujatost. Pro mne špatný lékař.
J.
Jsem velmi spokojen a doporučuji
Vladimír Petana
má moji důvěru, žádný velký štráchy, vyslechne ale ne jak spovědník.
Novák
Paní doktorka je fajn vždy se snaží poradit a pomoct. Ale její zdravotní sestra to je hrůza a děs, pořád řve po pocientech a to i na chodbě. Nedoporučuji...
Dlouhodobý pacient
Lékařka je velice ochotná a lidská, řeší ihned potíže pacientů.
Komunikace se sestrou je někdy zvláštní, ale vždy je vstřícná a řeší pacientovy požadavky.
HORNAKOVA
LÉKAŘKA BEZ ZÁJMU,NECHOVÁ SE VŽDY SLUŠNĚ K PACIENTŮM A MÁ ZDRAVOTNÍ SESTRU,KTERÁ NEUSTÁLE PO VŠECH KŘIČÍ A JE NEOCHOTNÁ.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě