MUDr. Hana Perutková

Letenská 1183, Rožnov pod Radhoštěm

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Praktický zubní lékař • Jiný

Nejlepší zubní lekarka takovou by ňam měli vsichni závidět chodi k ni cela rodina proste nejlepší jsme s ni moc spokojeni

Paní dotorka je nejlepší stomatolog,kterého jsem kdy poznala,a že jsem jich pár vystřídala ,až jsem se po letech dostala k této paní doktorce,kterou jsem znala pár let jen od vidění.Je výborná,pečlivá,vždy ochotná,nikdy nenadává a nepoučuje,jako jiní zubaři.Já mohu jen chválit a doporučit dalším,paní doktorka má však beznadějně plno a ani se nedivím.Irena-Rožnov p.R.

T
Číslo ověřené

Bezkonkurenční, fóbie ze zubařů se u ní zmírňuje, je pozitivní, všechny problémy se zuby (a že jich bylo), jsme vždy vyřešili, lidský přístup, neměnil bych.

Paní doktorka ani nerozezná zubní kámen od kazu. Chtěla mi zbytečně vrtat zub, ještě že jsem si to ověřila u jiného zubaře. Už nikdy bych k ní nešla!

Skvělááá :-) Bezbolestné ošetření + ochota vždy vyjít vstříc.

Paní doktorka mi uspěchanou prací bohužel poškodila zub, který se nyní musí vytrhnout a udělat implantát. Cena 40.000kč. Bohužel to těžko u ní vyreklamuji.
Proto nedoporučuji.

Paní doktorce jsem se svěřil, když jsem byl v Beskydech na dovolené. O tři dny dříve se mi mezi mrtvou šestku a sedmičku s výplní vpravo dole zaklínila pecka z maliny. O dva dny dříve mi jiná zubařka do sedmičky vložila klidnící vložku a o den dříve mi jiná zubařka otevřela šestku a vybavila mě pokyny k jejímu čištění. Strašlivá bolest mě následně přivedla k dr. Perutkové, protože ta předchozí zubařka měla právě dovolenou. Byl pátek a v pondělí jsem musel být připraven na velmi důležité jednání v zaměstnání. Dohodli jsme se na tom, že mi šestku vytrhne. Byl jsem velmi rozbolavělý, umrtvení kvůli zánětu v dásni moc nefungovalo a zub měl na zahnutých kořenech váčky, které je rozšiřovaly. Extrakce byla obtížná a já jsem opravdu nebyl dobře spolupracující pacient. Celé trhání trvalo zhruba hodinu a zvuky děsily další pacienty v čekárně. Ačkoliv jiní by ji možná délku utrpení vyčítali, já jsem ale naopak vděčný, protože dobře vím, co všechno za tu hodinu v mých ústech musela udělat, aby šestku dostala po kouskách ven. Bylo to obtížné pro oba a paní doktorka svůj úkol zvládla naprosto výborně. Bolest ustoupila po několika hodinách a o den později, už zcela bez léků, jsem se sám odvezl autem do Prahy. V pondělí na mě při jednání nebylo poznat, co jsem v pátek absolvoval. Hojení proběhlo naprosto bez komplikací. Paní doktorko, děkuju.

K paní zubařce chodím mnoho let. Je výborná profesionálka, zákroky provádí citlivě, dobře trhá zuby, vůbec se nebojím.Snaží se vyhovět i pacientům v době čekání na objednání - není to víc než pár týdnů, někdy i dnů. Všem doporučuji.

Velmi příjemná,někdy příliš citlivá,bolí ji zákrok víc než pacienta.

Je to nejlepší paní zubařka kterou jsem poznal.Paní doktorka pracuje s citem a velice precizně.Její práce je 100%,přístup k pacientovi je naprosto skvělý.Spolu se sestřičkou jsou výborný tým.