MUDr. Hana Pavlasová

Zubař Více

České Budějovice 1 adresa

Stomatologická ordinace
Zachariášova 4/679, České Budějovice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Z

K této zubařce jsem chodila od malička. Dnes je mi 23 let a ještě minulý rok jsem k ní chodila a to minimálně 3x do roka, jelikož jsem se zuby měla velké problémy. Po poslední návštěvě jsme si řekla, že zubaře změním, jelikož spravený zub (který mi opravovala každou návštěvu) mě pořád bolel a plomby neustále vypadávaly. K novému zubaři jsem šla po 4 měsících. Hned první návštěvu mi zkontroloval všechny zuby rentgenem (což Pavlasová neudělala za celých 23 let) . Po zrentgenování mi řekl, že i švýcarští bezdomovci mají lepší zuby jak já, a že jsem asi hodně dlouho nebyla u zubaře. Když jsem mu řekla, že jsou to 4 měsíce, co jsem tam byla naposled, nevypadalo to, že by mi věřil. Našel mi 18 kazů a celková úprava mě prý vyjde na 30.000,- a bude i muset pár zubů vytrhnout. Taková je práce MUDr. Pavlasové. Vždy jsem jí měla ráda, ale po tomhle bych jí nejradši zažalovala. Je sice milá, ale to je vše. Takový člověk by neměl dělat zubaře..

Dnes jsem přišla s bolestí zubu v 11,30. Pani doktorka mě neošetřila, že prý pacienty s bolestí ošetřuje do 10hod. To jsem opravdu neveděla a když jsem zdůraznila, že mám opravdu veliké bolesti,tak že si mám přijít druhý den nebo že mě objedná!!!!!!!! Bohužel pracuji a ráno si nemohu dovolit nedorazit do práce, takže mě objedná ale až za týden, že má volno!!!!! Čekárna byla PRÁZDNÁ a ordinace také PRÁZDNÁ !
V šoku jsem odešla a chtěla jet na pohotovost, bohužel to mi bylo rozmluveno...takže se dopuji prášky a snad zítra přemluvím nadřízeného a pustí me..:-( Od této doktorky odcházím a vidím, že na prvním místě není spokojenost pacienta, ty má jak se říká na háku...Vždy byla milá, hodná to ano, ale až pak přijde člověk v bolestech a potřebuje pomoc...Nemám slov...

Dnes jsem přišla do ordinace v 11,30h, že mě šíleně bolí zub. Jediné, co mi na to pani doktorka řekla, ( ani se na zub nepodívala), že lidi s bolestí ošetřuje od 7-10hod. A že mě může objednat na pondělí ( skoro týden čekání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bohužel jinak jsem v práci a nemohu ráno).
Byla PRÁZDNÁ čekárna a měla PRÁZDNOU ambulanci! A ošetřit mě nemohla! Takže jedu dnes na pohotovost :-(

Nemohu než pochválit, chodím k paní zubařce již řadu let a vždy bylo vše v naprostém pořádku. Nejsem žádná hrdinka a obdivuji její trpělivost. Určitě bych neměnila.

pro mne je to nejlepší zubařka,maximální spokojenost,nikdy jsem tam dlouho nečekala,velmi milý přístup:-)

Paní doktorka je skvělá žena i její muž jsou v pohodě a je radost chodit do takové zubní ordinace,mé zkušenosti z předchozí zubní ordinace byly/ jak to říci - prostě nebyly dobré/,zde jsem velmi *velmi* spokojena,přeju paní doktorce i jejímu manželovi hodně zdraví a úspěchů a moc spokojených pacientů.

Paní doktorka je zlatíčko,nejlepší ze všech,pokaždé v dobré náladě a velice milá a příjemná zkrátka super ženská velice šikovná, k ní nelze mít nějaké výhrady,*prostě super*

Mudr.Pavlasová je lékařka na svém místě.Ochotná,milá,pokaždé v dobré náladě..totéž i její manžel.Jsem ráda,že k ní mohu docházet já i mé děti-které nemají strach k ní s čímkoli jít.

Paní doktorka, je opravdu milá a příjemná, to ano, ale od jisté doby mám kvůli ní ze zubařů noční můry.. a co se týče těch blomb, nejmíň dvakrát už mi vypadly..

K paní doktorce chodím už několik let já i moje dcera. Vždy je ve skvělé náladě, ochotna pomoci s jakýmkoliv problémem. Vrtání u ní nebolí a i ostatní zákroky bývají bez problémů. Určitě doporučuji !