Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Jaroslav Pech
Především sestra by si měla zopakovat lékařský kodex nebo se zamyslet nad tím, proč tuto profesi vůbec dělá.
Arogantní, pohrdavá, neochotná zkušenost, kterou nehodlám opakovat a rozhodně o této ordinaci nemohu mluvit pozitivně, natož slušně!
Nikdy více!!!
ironpump
Hodnotím velmi slabě. Velmi podrobně jsem popsal svůj problém, vyšetření na všech přístrojích v ordinaci - výsledek žádný. Léčba jako vždy u všech lékařů stejná - opthalmo-framykoin nebo maxitroll. Navíc šíleně dlouhé čekání s ignorací pořadí lidí. Totální nespokojenost.
adam
Nehodnotím paní doktorku, ani jsem se k ní nedostala.Moje hodnocení se týká její zdravotní sestry.Je to velice arogantní a nepříjemná osoba, která by vůbec neměla pracovat s lidmi.Přístupem a chováním této setry jsem velice znechucena.Rozhodně by se měla nad sebou zamyslet!!!!!!
host
Pohrdavá, arogantní osoba. Příště i pro akutní ošetření dítěte (jako v tomto případě) pojedu radši přes půl Jihlavy jinam... :(
velice milá paní doktorka
Vždy příjemně naladěna,velmi ochotná a spolehlivá lékařka.Doporučuji všem.
super lékařka, chodím k ní téměř dvacet let a maximální spojenost
Štícha
Od potřeby mých prvních brýlý jsem pacientem pani doktorky. Je milá, příjemná k pacientům, je pro mě i moji manželku jednička ve svém oboru.
Eva
Ještě ve svých 27 letech na ní s láskou vzpomínám, kterak mě několikrát vytáhla hrobníkovi z lopaty :)Nikdy jsem se díky ní nebála bílých plášťů :)
Marta Salátová
Je laskavá, poctivě pacienta prohlédne a věcně poradí, jsem s ní moc spokojena.