Petr S.
Paní doktorka je milá a velmi trpělivá. Nepodceňuje žádné příznaky nemoci a když je potřeba, odešle k specialistovi na další vyšetření.
problaska
Já mám zkušenost, že při zastupování dr. Jánišové mi píchla špatnou injekci antialergické léčby, pak mi honem dala calciovou injekci a poslala domů. Tam se po odeznění calciovky rozjel alergický záchvat, že mi musela být zavolána záchranka a málem jsem nepřežila. Protože se to stalo ještě před revolucí, tak bylo vše zameteno pod koberec. Od té doby bych k ní nikdy nešla. Nějak jsem na to zapomněla, ale manžel mojí kamarádky měl problémy s hlavou a soustředěním a paní Němečková mu dokázala říctjen, že už není nejmladší (47 let). Protože jsme na něj všichni tlačili, tak se nechal vyšetřit jinde a zjistili mu nádor na mozku. Bohužel po operaci dostal embolii a nepřežil. Vím, že toto už ovlivnit pí Němečková nemohla, ale možná kdyby došlo ke zjištění nádoru dříve.....
Otevřela se mi vzpomínka na můj zážitek a opravdu bych ji nemohla nikomu doporučit....
Ludmila
Možná je paní doktorka dobrá, jak píší druzí, ale já mám bohužel zkušenost, že dvakrát nepoznala u syna zápal plic, až musel jet na pohotovost. Ale i to se může stát, nikdo není neomylný, i když si myslím, že takovou nemoc by poznat mohla, když je doktorka.
Zlaté ruce, zlaté srdce
Paní doktorka celkem příjemná, ale sestra arogantní, díky ní k pí doktorce nerada chodím, ještě, že nemám žádné problémy a k doktorovi jdu jednou za rok, jinak jsme celá rodina zvažovali, právě kvůli konfliktům se sestrou, i odchod.
Paní doktorka má příjemné vystupování a je velmi laskavá.
Jiří Seidl
Hodná, chápavá paní doktorka. Stará se o mne od r. 1985 nebo 1986, nikdy se nestalo nic, na co bych si stěžoval nebo byl s něčím nespokojen. A navíc je krásná, když jsem k ní přišel poprvé, tak to byla mladá kočka, nyní je to dáma ve středním věku, která má šmrnc a strčí do kapsy i mladice.
Tomek
Je to moje prakt.lékařka již přes 20 let a přes mé vcelku časté ai někdy závažné zdravotní potíže, vždy jsme spolu vycházeli k mé spokojenosti
Veronika Kůrová
Celkem příjemná paní. Myslím si že i dobrá lékařka. Zatím nemám nač si stěžovat.
Jiří
Je příjemná paní doktorka.Dá se s ní komunikovat.
Praktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí