Váš účet byl odstraněn
Jsem nespokojená,co víc říct...Hlavně sestra by se měla naučit odebírat krev...Po několika nepovedených pokusech jsem měla ruce samou modřinu,jelikož se sestřička nemohla strefit!
Hodulík Jan
Ochotná Obětavá a zkušená
Bryšová Dagmar
Velmi dobrá lékařka.Pečlivá,vstřícná,důkladná.Má moc hodnou sestřičku.
král jiří
S paní doktorkou jsem velmi spokojený. Nic nezanedbá a pokud je to třeba tak Vás pošle na další vyšetření ke specialistovi. Velmi úslužná, chytrá a vyslechne Vás, což nefunguje u všech lékařů.
Pani doktorka ma lidsky pristup, ktery mi u nekterych lekaru chybi, poradi mi, probere semnou i moznosti "alternativni" lecby, kterou ne vsichni lekari uznavaji, ale i presto me poslala na vysetreni sondou, ktere diagnistikovalo problem .... a jsem uz v pohode bez zdrav. obtizi... akorat sestricka je nevrla, je videt, ze uz "presluhuje" a nestiha...
S paní doktorkou jsem byla velmi nespokojená!!! Velmi dlouho mě léčila antibiotiky, aniž by mi vzala odběry krve, na mojí žádost o toto se mě sestra naštvaně zeptala, jestli si uvědomuji, kolik to stojí...Za nějakou dobu mi byly provedeny aspoň stěry v krku. Po půl roce jsem se paní doktorky zeptala, jestli třeba nemůžu mít nějakou alergi. Odpověď: "A vidíte, to mě nenapadlo" mě dorazila. Léky mi psala bez jakéhokoli důkladného vyšetření. Bohužel jsem jí vůbec nedůvěřovala, tak jsem přešla k jiné lékařce. V kombinaci s neuvěřitelně nepříjemnou a arogantní sestrou, která se před ostatními pacienta ptá na to, s čím jste tam a neumí vzít krev, aniž by nezanechala velkou podlitinu absolutně nedoporučuji.
Kupcova Zdena
Prijemna, hodna a dobra pani doktorka.