Martin
Skvela pani doktorka i sestricka usmevave proste u nich bylo moc pohodove zadna cekacka a bylo vse profesionalni
dajina28
Velmi milá paní doktorka ma v péči mě i obě dcery. Se sestrickou tvoří sehrany tým a funguje vše jak má. Děkuji Valdrova
Miroslava Krajíčková
Paní doktorka je velmi empatická a profesionální. Pacienti na našem obvodu ji mají rádi, protože dovede nejen léčit, ale i pohladit na duši. Pracuje rychle a přesto odborně na úrovni, takže lze jen říci : "takových lékařů jako je ona, není nikdy dost! Děkujeme paní doktorce i její trpělivé sestřičce.
Vantuchová
Paní doktorka je moc hodná, milá, poslouchá co jí člověk říká, nic nepodcení. Mám k ní velkou důvěru a když musím - ráda ji vidím. A taky má moc hodnou sestřičku.
Dobry den,
doporucuji pani doktorka je hodna a pecliva lekarka skratka je to pani dortorka kterou mame na obvode vsichni radi s pozdravem Valoskova
Dobrý den.
Paní MUDr Matoušková Hana je velmi dobrá lékařka. Zavedla objednávkový sešit, který lidem vyhovuje, neboť se objednají na určitou hodinu a pak nemusí čekat a v období chřipek "prskat" bacily na ostatní, například. To hodnotím velmi kladně. Dále si s člověkem vymění i úsměv, což je myslím úplně to nejlepší. Je pečlivá. Jsem spokojená.
je to lékařka, která ví, co dělá a tahle práce ji baví, platí u ní, že raději hned, než-li později, vlastně jí i jejímu muži (také lékař) vděčím za to, že mne zbavili nádoru, o kterém jsem neměla ani tušení.....
Vstřícná, příjemná lékařka. Doporučuji
Je profesionální s dobrým přístupem k pacientům. Edita
Miroslav Zeman
Milá vstřícná chápavá a svému oboru rozumící odborník.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě