olivier.m
Chodil jsem k zubaři v Jílovém, nic proti němu nemám,jako člověku,ale přešel jsem na doporučení k paní Doktorce Matějíčkové a jiz několik let jsem v její péči. Jsem spokojen je to mila a trpělivá lékařka,vysvětlí a pomůže . Současná sestřička je milá ,předešlá mi nešla pod kůži.....ale každý jsme nějaký.děkuji za vše co pro mne obě děláte!
nazensky
Neuvěřitelně milá a profesionální lékařka, nejen že nádherně voní a má krásné oči, ale její zařízlé kalhotky, u mě vždy spolehlivě odvedou pozornost od zákroku.Sestra je fajn a taky moc krásná.
J. Vlasatý
Doktorka i sestra jsou skvělé. Jsem rád, že jsem konečně našel lékaře, kam chodím rád.
Sarka
Vřele doporučuji, velmi mila a hodná zubařka, obzvláště na děti, chodíme k ní rádi. Díky ní sem se také přestala bát zubaře, vždy vše vysvětlí, opravdu výborná zubařka. Díky
Váš účet byl odstraněn
K paní zubařce jsem chodila rada milá,hodná ....ale ta sestra,hruza kvuli ni jsem k pani zubarce prestala chodit,protoze tak zlou krá.. jsem jeste nezazila!!!
Chodíme k ní celá rodina(9 lidí) a jsme všichni velmi spokojení.Hlavně děti se nebojí.Nikoho jiného už nechci.
Díky paní doktorce Matějíčkové jsem se přestala bát zubařů - vždy milá, příjemná, zákroky bezbolestné.
Teprve později, kdy jsem se po přestěhování dostala ke skutečně špičkové paní zubařce, musím konstatovat, že její ošetření nebylo vždy zcela kvalitní, zejména s ohledem na moje od dětství problematické zuby. Zcela tragicky pak dopadly korunky, se kterými jsem se zbytečně trápila pět let...
Hodnotit si netroufám, v době, kdy jsem byla v její péči, jsem byla zcela spokojená... Ale po půl roce intenzivních návštěv mojí nové zubařky a s absolutně skvěle padnoucími novými korunkami už váhám, jak bych měla ohodnotit.
Jedna z mála zubařů,s kterým jsem spokojená.Sice nějaké malinkaté nedostatky bych viděla,ale nikdo není dokonalý.Hodlám u ní setrvat i nadále.
Jsem velice spokojená s jednáním, přístupem a stomatologickými zákroky paní doktorky Matějíčkové. Její ordinaci navštěvuje celá naše rodina a péče, kterou nám poskytuje, je 100%. Pokud mám někdy z ošetření obavy, její milé a vlídné jednání mě uklidní a ubezpečí, že jsem v těch nejlepších rukách.
Je příjemná před zákrokem vždy vše vysvětlí ,jsem spokojená.