Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
M. S.
K paní doktorce chodím už od malička a jsem moc ráda, že k ní mohu chodit i jako dospělá. Paní doktorka je moc milá, ochotná, zkušená a přátelská. O sestřičce platí totéž! Mé obavy nikdy nepodceňovaly a vždy se mi snažily pomoci či mi doporučily další vhodná vyšetření. Děkuji!!!
Petra
Paní doktorka není ideální volbou. Je sice zkušená, ale pokud jí rodič nepadne zrovna do oka, tak své antipatie dává najevo. Navíc, projev nesouhlasu s diagnózou, řečený velmi diplomatickým způsobem, je nepřípustný. Dokáže to dát najevo dost drsným způsobem. Jinak se dlouho čeká, přestože je člověk objednaný na konkrétní hodinu. Sestřička výborná. Moc milá a ochotná. Už máme odrostlé děti a tak k ní nechodíme.
tereza.kodedova
Chodím k paní doktorce Málkové již 31 let a vždy jsem byla naprosto spokojená s její léčbou i přístupem. Kdybych nebydlela mimo Prahu, přihlásila bych k ní i mé děti. Moc děkuji Tereza Kodedová
Jsme velice spokojeni s její péčí.
Jsme u paní Dr. Málkové velmi spokojení. Má výborný přístup a vztah k dětem, odborné zkušenosti a znalosti, je milá, ochotná. Nevšedně barevná ordinace a čekárna s hračkami, kde se dítě cítí jako v herně(paní doktorka i sestřička také v barevném tričku, což dítě vnímá pozitivně). Sestřička je milá a příjemná. Perfektní je také možnost porady po telefonu. Přestěhovali jsme se, ale lékařku bychom neměnili :-)
Super paní doktorka,jsem moc spokojená,mohu jen doporučit. Karolína Erbenová
K paní doktorce chodím od malička a i nyní v dospělém věku bych neměnila. Ani dojíždění přes půl Prahy mě neodradí. Její přístup a zdravý rozum, který dokáže ocenit i jiné metody léčby než jen antibiotika nebo kupu prášků, kde stačí bylinky nebo homeopatika, jsou k nezaplacení...
kristýna
K paní doktorce a setřičce chodím už 25 let a doufám, že ještě chvíli budu.
Jsou obě skvělé.
Paní doktorka je strašně milá paní, totéž platí o sestřičce. Jsou milé, profesionální a je vidět, že se o pacienta zajímají. Opravdu doporučuji!!!
Olga Čermáková
Paní doktorka je laskavá, má pochopení i pro "nedělky" a dítěti se citlivě věnuje. Doporučuji. Olga 37 syn 20 měsíců dcera 9 let
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze