Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíCeník
M.D.
Paní doktorka je velmi ochotná, sympatická a pečlivá. Svým přístupem jsou návštěvy v ordinaci navzdory zdravotním problémům příjemnější. Děkuji ji a paní doktorce Dobešové za pomoc s očkováním proti Covid 19. I v této nelehké době si obě drží profesionální přístup a ochotu pomoci. Jediný prostor ke zlepšení je na prostory čekárny v ordinaci polikliniky Vektor v Pardubicích, která je vždy velmi obsazená a vzhledem k dýchacím obtížím není pobyt v těchto místnostech snadný a příjemný.
Ťula
Narvaná čekárna,dalších 5 pacientů v sesterně,kde po vás sestra chce osobní údaje...naprostý děs a porušování práv pacientů,to považuji za vizitku lékaře , proto nedoporučuji..a budu se divit když sem to hodnocení dáte,protože sem se asi smí dávat pouze kladná hodnocení
U Paní doktorky Lochmanové se léčím cca 7 let. Je pečlivá, citlivá, příjemná a milá. Nikdy nic nezanedbá. Prostě super doktorka
Vynikající a skutečně pečlivá ve všech směrech
Velice citlivý přístup, schopná, ochotná,
S paní doktorkou jsem spokojená. Pečlivý přístup a ochota pomoci.
Jeanie
Tuto paní doktorku mám moc ráda pro její výborný a citlivý přístup k pacientům, své profesi velmi dobře rozumí a má už bohaté zkušenosti. Umí se domluvit také se sluchově postiženou osobou, což je velmi důležité pro vzájemnou komunikaci, vyšetření a léčení. Jsem její pacientkou, mohu ji proto všem doporučit, hodnotím ji 100%.