Ordinace lékaře stomatologa
Smetanovo náměstí 327, Adamov

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

N

Strašně příjemná a pečlivá p.doktorka.Bydlím v Brně ale nechci měnit a tak ráda zase zaní dojedu.Ted už zase budu muset.Mám dírečku ale zatím nebolý a Já zítra odjíždím do francie a tak doufám,že mě to nerozbolý.Nada Horká Brychtová

Konečně se mohu smát. Jsem velmi spokojena s prací paní doktorky Levové.Pracuje s citem bezbolestně. Je pečlivá, šikovná a velmi příjemná. Doporučila mi ji moje známá za co jsem ji vděčná.

Vždy jsem čekala, zuby mi zničila tak, že moje dosavadní lékařka je pracně dává dohromady, což se u předních zubů ani nepovedlo. RTG nenechala dělat nikdy. Nedoporučuji.

Výborná lékařka,milá sestřička a velice příjemné prostředí.Po zkušenostech s jinými lékaři mohu jen doporučit.
Děkuji paní doktorko.Šebelová

Paní Doktorka je velmi milá, pečlivá a citlivá. Je to můj třetí zubař. Musím říct, že nejlepší. I když bydlím v Brně, velmi ráda si za ní do Adamova zajedu.Budu se jí držet zuby nehty :-)

Pečlivá, citlivá, přemýšlivá, tvořivá, vysoce kvalifikovaná. Uvítal bych kontakt na mail při objednávání, pro případné konzultace apod.

Mgr. Miroslav Kučera

Nejlepší

Velmi přijemná paní doktorka, ošetření vždy bez problémů.

Pečlivá, ohleduplná, empatická, zručná a odborně erudovaná lékařka

Nejlepší :)