Praktický lékař - stomatolog
Štefánikova 229/5, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce. Mám ty nejkrásnější zuby .Děkuji a těším se na další návštěvy v ordinaci.

Umístění: Praktický lékař - stomatolog Jiný

K paní doktorce docházím bezmála dvacet let.Má moji naprostou důvěru.Vždy nabídne možná řešení a výborně komunikuje.Její práce je vždy perfektní a mohu jen dodat - opravdu škoda,že nemáme takových lékařů více a že jejich snaha a práce je otravována různými nepochopitelnými nařízeními,arogancí a drzostí našich pojišťoven!!!Přeji paní doktorce jen to dobré a pevné nervy s našimi úřady.

Umístění: Praktický lékař - stomatolog Jiný

Paní doktorka je nejen výborný stomatolog, ale také psycholog.Dokáže pacienta připravit i na náročný zákrok. Její práce je vždy perfektní. Díky paní doktorce jsem se přestala bát zubaře. Škoda že není víc takových lékařů.

Z
Umístění: Praktický lékař - stomatolog Jiný

طبيبة الأسنان،محترفة ولطيفة،تبذل كل الجهد لراحة المرضى وخاصة إنسانية،فهي مثل للطبيب المثالي.
أنا هنا لا أخاف الطبيب وأشكرك كثيرًا

Rozhodně nemohu doporučit. Na první návštěvě mě naordinovala ústní sprchu, elektrický zubní kartáček a návštěvu dentální hygienistky naproti. Když jsem se ptala, k čemu je ústní sprcha, odvětila, že v podstatě nahradí jeden z kroků čištění (normální kartáček, mezizubní/nit, solo kartáček). Po návštěvě dentální hygienistky jsem poněkud zrozpačitěla, neboť jsem se dozvěděla úplně opačné názory na ústní sprchu a na el. kartáček, podložené pádnými důvody. Ústní sprcha sice perfektně odstraní zbytky jídla z mezizubních prostorů, ale rozhodně nemůže odstranit plak, takže mezizubní, ani jiný kartáček nenahradí. Dlouhodobé používání rotačního el. kartáčku odhaluje krčky, takže taky špatná rada. Naprosto jsem ztratila v paní doktorku důvěru. U paní doktorky jsem byla celkem třikrát, pokaždé jsem čekala 15-30 minut navíc k objednanému času návštěvy, napotřetí, kdy jsem tam šla s tříletým synem, tak dokonce třičtvrtě hodiny. Žádná omluva, paní doktorka jen arogantně odvětila, že jestli nechceme čekat, ať se přeobjednáme. Slušný člověk se alespoň omluví. Tedy už jsme dál nečekali a objednali se u jiného zubaře.

Já souhlasím se všemi se všemi příspěvky..mne paní doktorku doporučila kamarádka,do té doby jsem měla panickou hrůzu ze zubaře,tomu taky odpovídal stav mého chrupu.
Paní doktorka je je doktor s velkým"D" a člověk s velkým "Č" JE MILÁ,LIDSKÁ,PROFESIONÁLNÍ,CITLIVÁ,TRPĚLIVÁ,VSTŘÍCNÁ.
Díky paní doktorce jsem ztratila strach z ošetření...
Já jí za vše moc děkuji Věra Valentová

Pani doktorka Landova ma jednu zasadni chybu. A to ze neni zaroven specialistkou na chirurgii, kardiologii, neurologii a vsechny dalsi oblasti mediciny. Tak prijemnou, sympatickou a komunikativni lekarku bych totiz rad potkaval v kazde ordinaci, kam jsem nucen vyrazit.
Jeji pristup a dlouholete zkusenosti v oboru jsou zarukou profesionalnich zakroku, po kterych se nebudete stydet smat se na sve okoli s otevrenymi usty.
Jeji vecne pozitivni pristup k praci je pro me az zarazejici, protoze pote, co mi dorazil vypis VZP s pozadavkem na kontrolu zakroku a ja videl, na kolik jsou jednotlive zakroky hodnoceny, nechapal jsem.
Ja osobne bych tuto praci za ty penize, ktere zdravotni pojistovny pani doktorce proplaci, rozhodne nedelal!

Výborná zubařka a troufám si říci, že nejlepší jakou jsem zažil.
Od první návštěvy vstřícná, komunikativní. Neuvěřitelně pozorná jak k vám, tak k vašemu chrupu. Už při prvním pozdravu stihla prozkoumávat můj chrup (byl sem ohromen její vnímavostí). Ochotně s vámi probere stav vašeho chrupu a než se do něčeho pustí, pořádně zkontroluje situaci. Do ničeho vás nenutí a snaží se vždy nabídnout to nejlepší pro vaše zuby. Každý zákrok vám vysvětlí a dbá i na estetickou stránku své práce, která je perfektní. Obrovské zkušenosti z ní dělají skutečného specialistu.

:-)

Výborná zubařka.