Odborný lékař neurologie
Tř. Osvobození 60a/1388, Karviná

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Odborný lékař neurologie Jiný

S p.doktorkou mám velmi špatné zkušenosti,před dvěma lety mě v KHN neuznala k hospitalizaci.Potom,co jsem si hosp.vynutil,byl MR prokázán zánět v páteři, měsíc jsem proletěl se 150 infuzemi.

Tato paní doktorka je dle mého názoru velmi odpovědná a je vidět, že tomuto svému oboru opravdu rozumí. Její přístup k pacientům je velmi příjemný. Vím tohleto i z osobní zkušenosti neboť tuto lékařku navštěvují více jak patnáct let a jsem velmi spokojen.

Velice dobrá lékařka s jeji léčbou jsem maximum spokojená má kladný přístup k pacientovi je ji mohu doporučit všem,které trápí páteř.

Jemně řečeno: Nejsem si jist, zda je schopna dotahnout nalezeni podstaty problemu nemoci.

Dobrý den všichni slušní lidé. Velmi mě rozhořčilo hodnocení na paní doktorku Hanu Kukuczovou ze dne 26.08.2011. Já i mí přátelé máme s p.doktorkou pouze ty nejlepší zkušenosti jak po stránce odborné, tak i lidské. Proto chci vyjádřit absolutní nesouhlas a poděkovat aspoň touto cestou za její perfektní práci a citlivy přístup k pacientům. Pavel Green, Petřvald.

Já jsem k paní Lékařce chodila před lety,pomohla mi se zbavit stresu..děkuji

Dobrý den,myslím,že paní MUDr.Kukuczová si zaslouží právem to nejlepší hodnocení,jelikož nejen z osobní zkušenosti,ale rovněž z referencí pacientů v její péči jsem přesvědčen,že je špičkovým odborníkem ve svém oboru a rovněž ji velmi pozitivně hodnotím,jako člověka s velmi pozitivním přístupem k pacientům.Jsem v její péči již cca 4roky a jsem s její péči velmi spokojen a vážím si její péče mimo jiné i pro její objektivitu a snahu skutečně pacientovi pomoci,což se o mnoha dalších odborných lékařích říci ze zkušenosti nedá,přeji jí tímto mnoho úspěchů v její dosavadní a stávající práci a kéžby takových lékařů bylo více a mnoho díků za její dosavadní léčbu,které se mi u ní doposud dostalo.S pozdravem, Adamus R.

Výborná lékařka.

Velmi dobrá lékařka s lidským přistupem k pacientům. Umí nejen poradit, ale dodat optimismus do dalšího života.

Milan Mendel.

Velmi dobrá lékařka, rozumí své práce a má velmi lidský přístup k pacientům. Její přesah do psychologie a alternativní medicíny je obdivuhodný.