Pavel Křesťan
K paní doktorce Konopáčové chodím snad už 25 let a určitě bych neměnil. Absolutně profesiální a lidský přístup. A že je vždy plná čekárna ? To snad také o něčem svědčí. U špatného lékaře by byla čekárna prázdná.
Ždánská
MUDr Hana Konopáčová je výborná lékařka,velmi svědomitá,pečlivá s laskavým přístupem k pacientovi.
Paní doktorka Konopáčová je naprosto úžasná lékařka, nesmírně pečlivá, svědomitá a s mimořádně lidským přístupem k pacientům, to vše na vysoce odborné a profesionální úrovni. Já i moje maminka k ní chodíme dlouhá léta a ráda bych jí touto cestou poděkovala za veškerou péči, které se nám od paní doktorky dostává.Perfektní práci odvádí i zdravotní sestřička Jana Šustrová, ktré rovněž patří velký dík. Vděčná pacientka H.Janíková.
K této doktorce chodím už asi 25 let, protože je velmi milá a sympatická, vždy si najde na každého čas. Také jsem byla vzpurný pacient, ale ona mě dokázala přesvědčit u nutnosti léčby a možná mi tak zachránila život.
Klára
Tak to s Vámi paní Kučerová naprosto NESOUHLASÍM!!Paní doktorka je velmy milá, pečlivá, ochotná,vstřícná,dokáže naslouchat a dobře poradit.!!Má spoustu pacientu.Měla byste se nad sebou zamyslet,kdo je tu arogantní!!
Kučerová
Naprosto nejhorší doktorka s jakou jsem měla tu smůlu se potkat. Arogantní, naprosto nepřipouští jakoukoli diskuzi o léčbě. Musí být jen po jejím.
Kateřina
S Paní doktorkou jsem velice spokojená!!je milá a pečlivá!Jestlize si stežujete,na dlouhé čekání ...uvědomte si,že Paní doktorka má spoustu pacientů,kteří za ní jistě radi chodí ...a určitě byste nechodili k doktorovi který vaše vyšetření odbyde.....K paní doktorce chodím velice rada!!
Karel
S paní doktorkou jsem velmi spokojen, pacientům se snaží věnovat, promluvit s nimi o jejich nejen zdravotních potížích, nikoho neodbude.Takže čekací doba je někdy delší, ale myslím, že kdo k ní chodit nechce nemusí.
Paní doktorka je dobrá, ale pomalá!!! Vždy když jdu k ní na vyšetření, tak tam sedím celý den. Takže nic moc. :-)
Ing. Ondřej Kratochvíl
Skvělá praktická lékařka.