Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Vlaďka Loušova
Paní doktorka Klajblova má výbornou erudici, je pečlivá a velmi empaticka! Vždycky pacienta vyschlechne, důkladně vyšetří - její laskavé chování samo o sobe člověka velmi uklidní, zvláště když je pacient v bolestivém stavu, vždycky hledá pro pacienta to nej... řešení - lékař, jaky se těžko hledá a nedá se nahradit! Moc děkuji za její péči a pomoc!
joly.psen
Velmi prijemne vystupovani hodna pozorna a velmi dukladna a pecliva nic nezannedba a nevaha pacienta poslat na dalsi specializovana pracoviste kde vse domluvi a najde optimalni reseni
Lenka
Paní doktorka Klajblová je odbornice na svém místě. Velmi pečlivá a trpělivá.Má velice kladný přístup k pacientům .Mohu všem doporučit
Lenka
Paní doktorka Klajblová je velice schopná lékařka s příkladným přístupem k pacientům. Dokonale všechno vysvětlí a léčí už svým příjemným vystupováním.
Je odbornice na svém místě. Velmi pečlivá. Po léčbě , kterou jsem absolvovala
a rehabilitaci, kterou mi doporučila přímo v IBC, se cítím dobře a moc děkuji za sebe i ostatní členy rodiny, kteří si ji nemohou vynachválit.
Majka
Jsem velmi spokojená s přístupem, odborností. Vše mi bylo vysvětleno. Příjemné vystupování.
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně