Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Výborný přístup, dokonalé znalosti v oboru, není co vytknout. Vřele všem doporučuji.
Velmi lidský a profesionální přístup. Konečně někdo kdo dokáže pomoct. Dokáže odhalit příčinu problémů. Prostě nejlepší. :-))
Honza V.
Opravdu nejlepší odbornice, která o mě pečuje už 2. rokem, vždy milá, vstřícná, obětavá, naprostý profesionál, který ví, co dělá. Obdivuji ji, co musí sama při práci zvládnout pohybu a je pořád fit. Můj zdravotní stav se od doby co ji navštěvuji podstatně zlepšil a doufám, že k ní budu moci docházet i nadále. Ještě že ji máme, je to senzační člověk.
Jánošíková
Nejlepší fyzioterapeutka, se kterou jsem se za 3 roky léčení setkala. Její lidský přístup k pacientům i odborné znalosti přesahují vysoko nad znalosti některých lékařů. U ní nejde o účtování pojišťovnám, ale o skutečnou práci s pacientem a pomoc mu co nejúčinněji.
Reflexní masáž je u ní skutečná reflexní masáž a cvičení s pacientem je skutečné ,účinné cvičení. Mohu toto porovnat jak s lázeňskou péčí, tak s péčí v ostatních RHB zařízeních, kde to je někdy jen hra na masáž a cvičení. Tam totiž jde spíš o účet pojišťovně než o výkon pro pacienta.Obdivuji její přístup ke všem pacientům a skláním se před dřinou a úsilím, které musí vynaložit na vykonávání této profese. U ní cítíte, že to není jen zaměstnání, ale skutečné poslání pomáhat lidem.Touto cestou jí děkuji za pomoc, kterou mi pomáhá zlepšit můj život.
Lubomir Malek
Zkousite najit nekoho lepsiho?Uz nehledejte a presvecte se u teto pani ze je to super rehabka.
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Hostinném
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Hostinném
Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Hostinném