MUDr. Hana Karasová

Sam. ordinace PL - pro dospělé

Ringhofferova 434, Kamenice

Přiblížit mapu

Umístění: Sam. ordinace PL - pro dospělé • Angí...Vícena a jiné Méně

Skvělá paní doktorka, která se pacientovi opravdu věnuje. Bohužel se u ní často velice dlouho čeká, ale dá se to pochopit protože vždy vím, že ten stejný čas dá i mě. Má dobrý lékařský úsudek (aspoň mi přijde), nemedikuje zbytečně a bere v úvahu kontext (věk pacienta atd.), a hezky vysvětlí co za lék a proč. Takže mohu doporučit, jen tedy se obrňte na to čekání.

Vždy když mám jakýkoliv problém (i když už mne nebo někoho z mých blízkých má už v péči specialista) a já si nejsem stoprocentně jista s diagnozou, konzultuji stav s paní doktorkou a ještě nikdy se mi nestalo že by mne odbyla nebo podcenila mé obavy. Jako další veliké plus beru také to že má již dlouhá léta v péči také moje rodiče a je tedy velmi rychle schopná propojit mé problémy s rodinnou anamnézou. V neposlední řadě oceňuji pí. Barešovou jako velice schopnou zdravotní sestru.

Mám již 4 rokem těžké stavy migrén i několikrát do měsíce a nemohu kvůli tomu normálně žít, ani pracovat a vydělávat na rodinu a to všechno jenom proto, že tato doktorka odmítá vyšetřit a léčit migrény a z toho vznikající kolapsy, které nazývá od oka infekcí, bez jakéhokoliv vyšetření. Přičemž na to existují jednoduché léky, který zná každý. Navíc migréna sama o sobě není nemocí, ale signalizuje vážnější problém v těle, především cévní.
Dokonce je této lékařce zcela lhostejné, že kolapsy vznikly za volantem a je jen štěstí, že se následkem toho již po dvakráte nestala dopravní nehoda a nebyl třeba při ní někdo zabit. Je to skvělá a zodpovědná lékařka?

Paní doktorka je lékařkou členů mé rodiny již 35 let a vždy byla nesmírně vstřícná a ochotná, nedělalo jí potíže docházet i denně domů k mé mamince, která odmítla prožít poslední své měsíce v nemocnici. I mé zdravotní problémy vždy řešila svědomitě a pečlivě , dokáže nejen naslouchat, ale i vysvětlit a uklidnit. Jen více takových lékařů by bylo třeba!!!

S paní doktorkou jsem spokojená, má sice neustále plnou čekárnu a čeká se i celé dopoledne...... ale je poctivá, snaží se nic nezanedbat a vždy trpělivě naslouchá, pokaždé pomohla a její ochota jezdit i za pacienty při velkém problému je úctyhodná, to dnes už doktoři ani nedělají. Vřele doporučuji!!

Paní doktorka je sice upovídaná, ale vždy mi se vším pomohla a dostala mě z dost průšvihů mého těla. Dbá na přání pacienta, vše s Vámi probere. Je prostě nej, mám ji moc rád!

Tuto doktorku jsem měla do svých 18ti ldet,až do určité doby jsem s ní byla spokojená.Problém nastal skoro před dovršením 18 let.Byla jsem u ní na preventivní prohlídce.Avšak byla tam jedna medička,a já měla akné na zádech.A lékařka mě požádala,abych se svlékla a obnažila tak tu část těla,kde jsem měla nepříjemné pupínky.Ale já nechtěla v místnosti tu medičku,avšak Karasová na mě vyjela,že se snad nic neděje.já řekla,že ano,že se stydím.V té době jako student zdravotnické školy jsem moc dobře věděla,že tím lékařka pochybila a porušila jedno z práv pacienta.Pak už jsem u ní ani jednou nebyla,zklamala mě.A tudíž se ode mě nedalo čekat,že se s ní v 18 přijdu rozloučit.Což ona čekala,ale já po tom,co se stalo,k ní již nemohla jít.Ale i tak doporučuji,protože necelých 18 let jsem s ní byla spokojená.

velmi milá a kvalitní lékařka,poradí,pomůže,jsem s ní moc spokojená

Nemám si na co sěžovat, pořád lepší dlouho čekat a mít kvalitní péči naž jít hned a mít někoho kdo nepozná co mi je a je se vším rychle hotov...

Velmi hodná,příjemná a vždy se snaží pomoci.Můžu doporučit!