Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Adelka
Měla sem ji já jako dítě dvakrát mi zachránila život a když sem po nehodě ležela v nemocnici tak tam volala a starala se je to nejlepší doktorka co znám a ted k ni chodí i moje děti a jsem velice ráda
Nestačím se divit, tolik negativních hodnocení? Paní doktorku znám úplně jinak. Je moc milá, vždy mi ochotně poradila díky mnoholetým zkušenostem s dětmi. Snažila se vždy provést různá vyšetření, poslat k odborníkům. To, že někdo nediagnostikuje přesně vir, který dítě má je celkem logické ( lítá jich okolo nás opravdu mnoho a různých druhů, které se specifikují pouze v laboratořích a vyšetření bývá opravdu drahé, tak je jasné,že když jde o běžnou virosu, nebude se hned hledat původce ). Oceňuji také aktivní přístup, dobré vysvětlení situace. Je důležité zmínit i hezký přístup k dětem. Sestřička je také fajn.
Díky své zkušenosti nechápu lidi kteří sem píší kladné hodnocení...opravdu nestojím při každé návštěvě slyšet...JE TO VIROZA. Není si jistá vůbec ničím a už vůbec ne o jakou nemoc se vlastně jedná. A když jsem přišla s dcerou že mám podezření na cukrovku, tak se mi vysmála jak že jsme na to přišli, nakonec zjistila že mám pravdu....po této zkušenosti jsem od ní odešla a jsem opravdu ráda
NEJLEPŠÍ LEKAŘ VŽDY DOBŘE PORADÍ
Misa
Paní doktorka jiránková je moc hodná,milá a snaží se každýmu pomoc.Její sestřička je taky velmi hodná a milá ani sestřička i p.doktorka nejsou nervozní jako jiný ošetřující lékaři např.v nemocnici ?jsme snimi moc velmi spokojeni nejlepší lékařka.
Jiřka
Je to opravdu Paní Doktorka.Jsme s ní nadmíru spokojeni.Jako jedna z mála má i přijemnou sestru
Kohoutová
Paní doktorka na svém místě ,jsem velice spokojená.
Mihal
Skvělý pediatr,. přístup k dětem je velmi dobrý a po vlastní zkušenosti byla chválená i předními doktory v nemocnici.
Petra Sl.
Dobrý den,setkala jsem se s mnoha dr. Dr.Jiránková je velice pečlivá lékařka. Neordinuje zbytečné léky ,ale zároveň nic nepodcení. Má velice pečlivý a jemný přístup k dětem,což je u dětí velice důležité. Jsem s ní velice spokojená.
Kdo ji zná pochopí když napíši jen 2 slova a to PANÍ DOKTORKA.Je proště žena na svém místě jak přístupem k problému tak k dětem.