MUDr. Hana Jičinská

Kardiolog Více

Dětská nemocnice
černopolní 212/9, Brno

Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolí

Umístění: Dětská nemocnice Jiný

K paní doktorce jsem docházela již v těhotenství. To mi sice přišla paní doktorka velmi zvláštní, ale měla vždy k ruce mladší lékařka, kterou asi zaucovala. Nicméně po narození dcerky jsme šli k paní doktorce na vyšetření do dětské nemocnice a to již paní doktorka opravdu nebyla ve forme. Při vyšetření se přítomné sestřičky stále ptala, kde má zprávu, kterou po celou dobu držela v ruce. Samotné vyšetření trvalo asi 2 minuty s tím, že paní doktorka zhodnotila že dcera je naprosto v pořádku a nepotřebuje již další péči. Což uz nám bylo podezrele, protože po celou dobu těhotenství nám stále všichni lékaři říkali, že dcerka bude mít vadicku na srdicku. Paní doktorka neměla ani zapnutý monitor ultrazvuku. Poté jsem tedy tuto situaci řešila s obvodní pediatrickou, která nám zařídila vyšetření jinde. Poté jsme absolvovat ještě vyšetření v kardiocentru v Motole, kde našli dcerce 3 defekty na srdicku a nyní čekáme na operaci.paní doktorka byla možná skvělá, ale před 10.lety když byla ve forme.

Umístění: jiné místo Jiný

Určitě nedoporučuji, paní doktorka mi velmi citlivé informace o možné nutnosti ukončení těhotenství sděluje to telefonu, ve velmi krátkém rozhovoru a ještě mi řekne, že nemá čas. Hrozná zkušenost, kdy jsme až do vyšetření u jiného lékaře byli vynervovaní a vystrašení.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka se vždy snaží všechno vysvětlit. Chodili jsme k ní se synem již během těhotenství. Po komplikovaném porodu ihned (cca hodinu po porodu) kontaktovala porodnici, zjišťovala, co se dělo a pak mi volala a uklidňovala mě. Dále byla s porodnicí v kontaktu. Byla to ona, kdo mi po pár hodinách volal, že syn už je v pořádku, v porodnici mi to přišli říct až mnohem později. Zajímá se dalece nad rámec běžné péče o pacienta.

Umístění: Dětská nemocnice Jiný

Paní doktorka je vyhledávaný dětský kardiolog a jsem ráda, že má v péči našeho syna. Je nejenom výborný odborník, ale cítit z ní lidskost a osobní zájem o dítě.Nemůžu jinak, než vřele doporučit.

Paní doktorka Jičínská je moc milá hodná a obětavá. Navštěvujeme ji z dcerou už skoro rok měla vážnou srdeční vadu a vada je komplikovaná ale paní doktorka nám pomáhá vždy a radí jak muže. Dcera byla operována a paní doktorka prožívala vše s námi pořád nás kontaktovala a byla oporou. Je to odborník a nebere svou prací jen jako povinnost ale prožívá to s pacientem. Tím to bychom paní doktorce chtěli i poděkovat za to jaká je moc děkujeme.

K paní doktorce Jicinske chodíme od 20tt týdne.vždy vše mile vysvětlila a řádně vše vysetrila,naprostá spokojenost:-)

K paní doktorce chodím se synem již 13 let a opravdu neznám milejšího a vstřícnějšího lékaře.Děkuji,že jste.

PAní doktorku doporučuji. Dobrý přístup ochotně odpovidá na naše dotazy a že jich je :-)))Pečlivá.

Tak s touto paní doktorkou spolupracuji už od nějakého 17 tt těhotenstvý a malé je už půl roku a jsem sní velmi spokojená. Vždy když něco potřebujeme je k dispozici, je milá při vyšetření vše vysvětlí, pečlivá a zaleží jí na pacientech. Je super vidět když se skloubí profesionalita s milím přístupem kéž by takových doktorů bylo více. Vada malé je hodně težká, ale paní doktorka vždy pro nás udělala vše co bylo v jejích silách. Hlidá si nás a je pečlivá na lepší dr. jsme kápnout nemohly v tomto měla má dcera Verča štěstí v neštěstí :-)
Moc děkujeme paní doktorko :-)