Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Dobrý den, k paní doktorce Jedličkové jsem také chodila. Lidsky je to fajn paní doktorka. Pravda ale je, že její přístup po působení nějakých 20 let ještě v socialistickém Podolí ji nemohl nepoznamenat. Tedy to jsem vnímala dost silně např. když jsem se ptala, zda porodník XY mě opravdu odrodí (nebo minimálně) porodnice mnou zvolená, tak paní doktorka řekla, že samozřejmě že ne, že to je na kapacitě zařízení, na tom, aby dotyčný nebyl u jiného porodu a že mě když tak přijmou jinde v jiné porodnici. No tohle jsem si právě nepředstavovala, protože pro budoucí maminku je důležitá právě psychologická podpora a jistota, že to tam kde dochází na kontroly zná a právě proto chce porodit tam. Tolik můj názor.:-)

U pani doktorky som absolvovala cele tehotenstvo, ktore bolo bez komplikacii. Osobne mi vyhovoval kludny pristup, naozaj nerobi z veci vedu a zbytocnu dramu. Ked mi predpisovala liek, na ktorom bolo uvedene, ze sa v tehotenstve moze uzivat len po doporuceni lekara, upozornila ma na to, aby som sa nezlakla. Vysetrenia a sono vzdy robila pomerne citlivo. Ked som ku koncu tehotenstva mala problem s malym mnozstvom plodovej vody, osobne ma odporucila ku konkretnemu odbornikovi na tuto oblast v mojej porodnici. Jedine co poplietla bol termin kedy sa mam ist registrovat do porodnice a tak som sa tam prehnala zbytocne.

Zajimavy komentar :-). Moje zkusenost je uplne opacna. Puvodne jsem do Santé ani chodit na gynekologii nechtela, ale s touto pani doktorkou jsem velice spokojena. Absolvovala jsem u ni cele tehotenstvi a muzu ji jen doporuvcit. Z niceho nedela vedu, je pecliva, trpeliva a velmi dokaze povzbudit. Moc rada jsem k ni na "ultrazvuky" chodila a budu chodit i po porodu.

Nevím, zda je správně křestní jméno, ale paní doktorku Jedličkovou ze Santé opravdu nedoporučuji. Její přístup je neprofesionální. S paní doktorkou se nedá vůbec nic probrat, na člověka má vyhrazených 15 minut a do nich vtěsná pouze prohlídku. Když jsem ji řekla, že toužíme s manželem po miminku již přes rok a stále nic, sdělila mi, že jsem mladá (je mi 29 let) a že mám na dítě čas. Prý mám přijít na podzim a pak se tedy uvidí. To mě přesvědčilo o tom, že k této doktorce již víckrát nevkročím. Známá měla také negativní zkušenost. Vyšel ji pozitivní těhotenstký test, objednala se k paní doktorce Jedličkové a ta ji udělala ultrazvuk. Bohužel na něm nemohla miminko najít. Což nastávají maminku dost vyděsilo a ona místo uklidňujícíh slov dodala, že 50% těhotenství příroda sama vypudí. Známá okamžitě šla k jiné lékařce a její těhotenství probíhá v naprostém pořádku. OPRAVDU NEDOPORUČUJI.