Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Jana R.
Nejlepší zubařka a profík na správné místě. Dokázala ošetřit bez bolesti i naše děti poznali, že zubař není jen trápení. Její práce na 100% bez problémů, netahala z pacientů zbytečně peníze jako jinde. Děkujeme za péči, Remundovi Zbyněk Jana Tomáš Adéla
Missy_X
K paní doktorce jsem chodila jako dítě a mladistvá a nemohu ji doporučit mám od ní hned několik špatných zkušeností tak alespoň vypíši dvě nejhorší : 1.) Nechala mi v ústech do 18ti let dvě dočasné horní trojky, z toho jedna celá černá - nějak to neřešila, stálé horní trojky mi mimochodem za těch xy let doputovaly až nad horní jedničky naštěstí i s kořeny takže to lze stále řešit. Vyřešila to až má současná lékařka a to tak, že mne poslala na ortodoncii takže teď chodím s rovnátky a modlím se aby stálé trojky šly stáhnout tam kam patří :-) 2.) po vyvrtání stoličky skrz kaz mi naprosto hrozným a surovým způsobem zajela čímsi až do nervu aby cosi zjistila - vlasy mi hrůzou na hlavě až stály. Tudíž nemohu paní doktorku doporučit a jsem velice ráda, že jsem zavčas utekla.
Nikol Svobodová
K paní zabarce ale i sestřičce mám taky jen samou chválu.Lepsiho zubaře jsem nikdy neměla. Dojizdim za nimi az od Hodonína a už měnit nebudu. Jim patří jedno velké díky za zachranu mých zubů ;-)
JD
Super zubařka, příjemná, super péče. Chodím tam minimálně dvacet let, max. spokojen
I po běžných prohlídkách mne zuby začly bolet, když mi vyvrtala kaz a zaplombovala mi zub hned jsem měla váček, když jsem změnila zubaře vše bylo v pořádku. Dokonce paní zubařka ani nechodila včas.
Lidský a zárověň profesionální přístup, perefktní péče, předešlí stomatologové při běžných prohlídkách neudělali zdaleka tolik péče jako paní doktorka. Mám opakované potíže s praskající sklovinou předních zubů, ošetření a úprava zubů od paní doktorky bylo perfektní a drží nejlépe.
Evička
Víborná doktorka, kvalitní zákroky, dobrý přístup - naproti tomu cena zákroků je vyšší, takže pro toho, kdo nemá hluboko do kapsy doporučuji.
Romana Kucerova
Je vyborna!
Po autonehode me udelala suprove zuby a aj mam krasny kaminek od ni na zubu :)
M. Ščerbejová
Paní doktorka Janu je nejlepší zubní lékař, se kterým se kdy setkala. Profesionální péče, lidský přístup... Nejen že se k ní nebojím, ale já se k ní vždycky TĚŠÍM, což může říct asi málokdo o zubním lékaři ;) Paní doktorko, děkuji, že Vás mám :) P.S.: A s milou a stále usměvavou sestřičkou tvoří dokonalý tým! Takže dvojnásobné díky!!!
juraj partluj
umí vrtat zuby