Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
MDB
Paní doktorka velmi milá, chápající. Příjemné vystupování jak po tel. tak i při osobním setkání.
74babulka
Paní doktorka je velmi neochotná,nepřístupná k pacientovi a k jeho nemoci. Jen napíše léky a nic jiného ji nezajímá. Svým přístupem mě dostala do ještě větších psychických problémů než sem měla.
nemocspokojená
Z paní doktorky mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu je milá, příjemná, na druhou mi však stále jen zvyšuje nebo mění medikamenty, i když jsem jí říkala, že s těma, co mám, jsem spokojená a spím dobře. Po KME se mě stále jen snaží otupit léky. Do zprávy mi také uváděla všechno možné, s čímž se teď hrozím případného dalšího profesního uplatnění, pokud se to se mnou potáhne po nemoci dál... Jinak navyšování léků jsem odmítla, našla si léčbu přírodní a začala si sama snižovat dávky léků a je mi skvěle!
skrett@tiscali.cz
Paní doktorka do telefonu působila velmi nepříjemně, neochotně, necitlivě. Nezískala si moji důvěru, proto jsem její pomoci (???) nevyužila. Velice rychle mě odeslala na KC Bohunice. V akutní krizové situaci mi také nabídla termín druhý den ráno v 7h. V uvedené ordinační hodiny nebyla k zastižení, což ani do telefonu nezdůvodnila.
Moc doporučuji, velice mi pomohla, hodná, milá
hospodarsky
Paní doktorka je perfektní. Není samozřejmost narazit na tak dobrého psychiatra. Vážím si moc její pomoci, jsem s ní maximálně spokojena.
Dana
paní doktorku všem doporučuji, moc mi pomohla v nejtěžších chvílích a stále pomáhá.
obdivovatelka
milá a ochotná, komunikativní, empatická
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně