Příjemná paní doktorka i sestřička,kvalita práce je na úrovni.Pokud to stav zubů dovolí vždy se snažila o záchranu.chodím k ní ráda.Jen více takových lékařů. M.CHlebníčková
Jan Novotný, Praha
Zubní protézu udělanou v Praze jsem nemohl používat. MUDr Horáková mi protézu doslova přebudovala tak, že
mohu bez problémů kousat i tvrdé ořechy. Podle fotografie z mladších let upravila vzhled zubů tak, že se podoba tváře
nezměnila. Vedle značné stomatologické odbornosti prokázala i mimořádnou lidskou snahu, aby pacient měl dobrý pocit jistoty i při používání zubní náhrady.
Ladislav
Klobouk dolů před tak kvalitním přístupem k práci paní zubařky,jen tak dál :-)).
martina
Velmi milá a příjemná zubařka. Samozřejmě s dobře odvedeným výkonem a profesionálním přístupem. Navštěvuji ji s dětmi a rozhodně u ní nezažívají takové negativní pocity jako jsem u zubaře, jako dítě, zažívala já. :-)
Spokojenost s paní doktorkou,objednání na čas,milé,vstřícné chování jak k dospělým,tak k dětem.
Prostě radost pohledět,na odvedenou práci,přijemné prostředí,chování,moje maximální spokojenost.L
Výborná lékařka, pečlivá. Dělá dobře svoji práci a navíc je ještě milá a příjemná.
Nejlepší zubařka, všem moc doporučuji. Já i moje děti k ní dojíždíme 50 km a opravdu se nám to vyplatí. Paní zubařka je moc milá a dělá vše proto, aby nás vrtání nebo trhání skoro nebolelo.
pacientka
Nebojím se, nikdy mě to u ní ještě nebolelo. Super doktorka.
P.Z
Super zubařka pro mě jakožto zbabělce ví že bez umrtvení ani ránu ale když řeknu umrtvit tak umrtví a bez diskuzí.....To co vždycky vykouzlí se zubem který je hodně špatný to se až divím, zbytečně netrhá to se ho pokusí zachránit a když už to nejde tak sáhne po kleštích.