Pacientka
Díky důkladnému vysvětlení, jak o zuby pečovat, už nemám žádný problém s kazivostí. Paní doktorka je jemná, milá a ochotná. Prostředí ordinace je velmi příjemné. Díky ní nemám ze zubařů strach :-) Doporučuji.
---
Paní doktorka mi ze začátku vyhovovala ale tím jak získala více pacientů svou práci "fláká" !!! Pacienty si přehazuje spolu s dalšími specialisty, kteří mezi ty nejlepší v oboru rozhodně nepatří! NEDOPORUČUJI
cerlly
S touto paní mám ty nejhorší zkušenosti. Poprvé když mi úplně zbytečně vytrhla zdravý zub - prý měl kaz ale když byl už venku, nikde žádný nebyl. Byl to sice mléčný zub, ale vzhledem k tomu že to byla stolička a 3 a půl roku jsem tam měla díru to moc hezké nebylo. Potom když mi vyvrtala zub a přitom mi rozrýpala omylem dáseň a já jsem tam měla dost dlouho boláky. Naposledy mi špatně umrtvila dáseň a při vrtání na moje sténání v nejmenším nereagovala a ještě na mě zvyšovala hlas že si vymýšlím. A dost, tuhle zubařku už nikdy víc!
NEJLEPŠÍ STOMATOLOG. CELÁ NAŠE RODINA JE MOC SPOKOJENÁ. PANÍ DOKTORKA JE MILÁ,HODNÁ A PEČLIVÁ. RUTHOVI
Perfektní péče, důkladná, příjemná, odborně výborná a vynikající přístup k dětem.
Perfektní péče, vždy moje celá rodina odchází spokojená. Od dobykdy chodíme k paní zubařce, nemá nikdo z rodiny problémy se zuby.
skvělá paní zubařka
Vážím si pečlivosti v přístupu k pacientovi a děkuji za kvalifikovaný nácvik domácí péče o chrup.
RUŤÁCI
NEJLEPŠÍ STOMATOLOG NA KARLOVARSKU. MILÁ, HODNÁ,TRPĚLIVÁ A PERFEKTNÍ ODBORNÍK.
Rendla Ant.
Velmi dobrá, znalá v oboru a inteligentní odbornice. Vřele doporučuji.