petasteiner@seznam.cz
Poté, co má dosavadní lékařka ukončila praxi, jsem se zaregistroval u paní doktorky MUDr.Helusové a vůbec toho nelituji. Veškerá hodnocení, která na ni psala řada spokojených pacientů, jsou pravdivá a v ničem nepřehánějí. Já jsem s touto lékařkou naprosto spokojen, je ochotná, umí vysvětlit, je důsledná a nic neopomine. A má svůj osobitý šarm - dívá se pacientovi do očí, dokáže se usmívat a není vůbec nervozní, i když má čekárnu plnou pacientů. Prostě SUPER, SUPER, SUPER!
Dana F.
Paní doktorka je moc milá, ochotná a pečlivá. Nic nezanedbá, vyslechne Vás a vše důkladně vyšetří. Je to nejlepší lékař jakého znám :)
zdejankovi@seznam.cz
Ještě jednu hvězdičku bych přidal.A tím je hovořeno a psáno vše.Více takových lékařů.Jsem velice spokojen.Zdeněk
Olšinová
K paní doktorce jsem přešla asi před dvěma lety.Jsem moc ráda,že jsem to udělala.Je opravdu velice lidská bytost,která si vůbec na nic nehraje.Pomůže,naslouchá a nenechá nic náhodě a odborně Vás vyšetří.Tuhle nevyměním už ani náhodou!!!!
Paní doktorka má lidský přístup, vždy pomůže a poradí. Jsem naprosto spokojena, zastoupí i sestřičku, když je potřeba. Není fajnovka, ale doktorka na svém místě. Je klidná, rozvážná, sympatická a komunikativní.
Chodím k paní doktorce delší dobu a jsem s ní naprosto spokojen.
Rostislav Tofel
Je to má lékařka již po nějakou dobu. Je to člověk na svém místě a to nemyslím jako frázi. Je citlivá k pacientům, umí naslouchat a je to velmi pěkná žena (což je také důležité k uzdravení).
pomůže a poradí je sní řeč
Rosťa
Lékařka podle mých představ, velmi příjemný a citlivý přístup k pacientum.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě