Ordinace
Vídeňská 117, Brno

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Velice schopná a inteligentní lékařka, a velice příjemná a milá dáma. To platí i pro sestřičku. Rozhodně doporučuji.

Skvělá, důsledná, fundovaná a příjemná lékařka. Kéž by takových bylo více!
Ing. Petr Kalousek

Také jsem s paní doktorkou velice spokojená. Přešla jsem k ní po našem přestěhování do Brna na doporučení kamarádky - medičky. Paní doktorka je spolehlivá, pečlivá až dosti důkladná.. Navíc jsem s ní spokojená i lidsky, příjemná paní. Přeji jí mnoho úspěchů v další profesionální kariéře. Prochazkova

Paní doktorka Harthová je velmi pečlivá, na všechno se zeptá, nic nepodceňuje, neváhá udělat vyšetření, pokud si není jistá, navrhuje řešení a je ochotná vysvětlovat. Je vždy milá a příjemná. Oceňuji také organizaci celého oddělení - minimální čekání, registrační pult, žádné předbíhání, odběr krve ve zvláštní místnosti. Doporučuji

Myslím, že lepší paní doktorku jsem si opravdu vybrat nemohla!!
Je velice příjemná, milá a hodná (i sestřička v ordinaci, u kartotéky a u odběrů). Vždy Vás uvítá s úsměvem :)
Můžete se k ní obrátit s jakýmkoliv problémem, vždy Vám ráda poradí a pomůže. Když se vyskytne něco, co se jí úplně nezdá, vždy to raději vyšetří, aby se něco nezanedbalo.

Navíc ani nemusíte dlouho čekat, než Vás vyšetří nikdy jsem nečekala víc jak půl hodiny :)

Rozhodně doporučuji!