Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Mrhalová Šárka
Kdykoliv, cokoliv, po telefonu, osobně, vždy laskavá a přívětivá.
Mrhalová Šárka
Kdykoliv, cokoliv, po telefonu, osobně, porada, léčba - vše v nejlepším pořádku !!!
opravdu nejlepší dotorka doporučuji
Milá opravdu je, ale k čemu to je, když je problém tak stále vyčkává s šetrnou léčbou, že se to zlepší a pak už je pozdě. Již několikrát nás přijímali v nemocnici a tam nadávali, že jedeme pozdě a měla nás dr. poslat mnohem dříve.
Vynikající a velice příjemná paní doktorka.Profesionální ale i zároveň velice lidský a vřelý přístup jak k dětem tak k i rodičům dítěte.Do dnes na ní ráda vzpomínám a doufám,že jednou budu mít možnost k ní nahlásit i své děti.
paní doktorka háková je moc super jsem s ní moc spokojene i s paní sestřičkou strašně hodný prastě doporučuju velmi hodná a ochotná suprová je
Kohoutová
Paní doktorka je velice milá,ochotná a hlavně má znalosti.Pokud se problém netýká jejího oboru,okamžitě doporučí dobrého specialistu a odešle vás k němu.
Renata
Maximální spokojenost!!!!! Vždy, když zajdeme s problémem, během dvou dnů jsou jakékoliv příznaky FUČ.Sestřička také super!!!
Ema
Paní doktorka je hrozně hodná a milá, ale nevím jestli jsme s paní Soňou byly u té samé doktorky, protože kdykoliv přijdu sestřička je nepříjemná a absolutně se nedá srovnat s tou, co tam byla před ní, ale to je jen můj názor.
nejhodnější paní doktorka opravdu bych vám doporučuji dětma chodit byla jsem tam s dětma a opravdu moc pomohla je moc hodná. děkuji vám