Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
AB
Ohledně paní doktorky můžu napsat, že jsem s její volbou byla celkem spokojená. Z počátku byla velmi příjemná a empatická. Postupně se její přístup sice měnil a ke konci léčby jsem měla někdy pocit, že ji už spíše obtěžuji, ale po zdravotní stránce mi pomohla. Kdo mi byl ale velmi nesympatický, byla její zdravotní sestra. Studená, nepříjemná a neempatická starší paní, které chyběl lidský přístup a pochopení pro pacienta, vlastnosti, které jsou zrovna v tomto oboru velmi důležité.
Ik
Myslím, že vše záleží na sympatiích k pacientovi. Jednou krátce pomohla, ale dal ji moje problémy vůbec nezajímaly.
Spiritwz
Nikdy jsem nelitovala,tak špatný výběr lékaře, jako nyni s p.Gronychovou. Velmi nelidský,neempatický a studený člověk,kterého vůbec nezajímá duše a stav pacienta,nenaslouchá. Prvních pár návštěv celkem ušlo, ale můj stav se nelepší a začala se chovat,jako bych jí spíše obtěžovala. Rozhodně nedoporučuji
Jana B.
Paní doktorka je skvělá, vyslechne,nabídne řešení, klidem dodá i tomu druhému pocit klidu,ukáže,co je důležité a co ne,ráda k ní jdu.jana
bývalápacientka
Vynikající lékařka,empatická,milá,snaží se vyjít pacientovi vstříc,pochopit ho,najít správné léky. Ostatní psychiatři by si z ní měli vzít příklad.
Velice dobrý pocit s jejího jednání, milá, vyslechne, snaží se pomoct, ne jako její kolega od vedle..............
Já jsem jí asi nepadla do oka, přišla jsem poprve a setkala se u ní s nezájmem.Dost mě to urazilo,jsem šedesátnice a nikdy jsem neměla potřebu chodit po doktorech, až když jsem se zhroutila a závodní lékař mě k ní poslal.Podruhé jsem šla bez objednání, když mě v blízkosti chytl záchvat,chtěla jsem aby mě viděla přímo. Zeptala se, jestli mám léky, tak ať si je vezmu a naschledanou.
Seděla jsem na chodbě a čekala, až to přejde, někdy mi to trvalo i hodiny. Čekala jsem od ní aspoň injekci, ale vůbec si mne nevšimla, ani když šla po chodbě kolem mne. Už jsem k ní víckrát nešla ale pomoc jsem našla jinde a nestačila jsem se divit, jak rychle a s jakou ochotou to jde také.
Paní doktorka je opravdu milá a vyzařuje z ní klid a pochopení.Velice mi pomohla a nejen léky.Kdykoli od ní odcházím,mám velice dobrý pocit a jsem nabitá pozitivní energií.Mám vždy pocit,že si povídám s někým blízkým,kdo zná odpověď a radu na všechno.Děkuji paní doktorko,díky vám je svět krásnější a všechny problémy snadno řešitelné.Jana
Taky jsem s ní velice spokojená,je velice milá a dovede člověka vyslechnout a poradit mu:-))P.doktorko děkuji:-)
Marek
Vzdělaná, diagnosticky erudovaná specialistka, empaticky chápající potíže pacienta. Má zvláštní cit pro umění cíleně vyvést nemocného z jeho potíží a dodat mu pocit jistoty možného řešení. Dokáže kvalitně poradit a velmi účinně pomoci. Nesmírně děkuji.