Sam. ordinace PL pro dospělé
náměstí Republiky 12, Pardubice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Číslo ověřené

s p. doktorku Gippovou jsem spokojena již 38 let. Jako lékařku ji hodnotím velmi kladně pro její vstřícné jednání a neklesající odbornou úroveň, podpořenou mnohaletými cennými zkušenostmi z praxe. K významným vlastnostem patří i spolupráce se specialisty v případě stanovení co nejpřesnější diagnozy.

Číslo ověřené

mám dotaz a stěžovatele:"voní tzv. každý každému?"pročkdyž máte v těchto řádcích siláckou odvahu pouze hanit,nemáte dost odvahy říci svůj názor z očí do očí,a pak buď odejít nebo zůstat.Nejsem pacient pí. doktorky,ale znám ji delší dobu a mám pocit,že je to jeden z nás bez rozdílu věku se svým klady i zápory.Stačilo by trochu etiky,protože k lékaři utíkáme vždy když jsme zdravotně v úzkých.

Vždy ochotná na úrovni, pokud vidí problém, pošle ke specialistovi. Využívá bohaté životní zkušenosti, velmi pečlivá. Díky za péči. Jana

super vzdy bez problémů.

Paní doktorka je mou obvodní lékařkou 23 let. Je svědomitá, laskavá se zájmem o pacienta. K léčbě nemocí přistupuje komplexně,nepodceňuje ani nejmenší problém a díky tomu mi zachránila život. Patří mezi nejlepší obvodní lékaře v Pardubicích.

Číslo ověřené

Moje zkušenosti s paní doktorkou jsou velmi dobré. Vážím si jejích zkušeností i stálé snahy po udržení kroku s vývojem medicíny. Mně se vždy snažila pomoci a také se jí to dařilo. Myslím, že má - zřejmě hlavně díky mnohaleté zkušenosti - schopnost rychle a správně stanovit vhodný léčebný postup vedoucí u konkrétního pacienta k dobrým výsledkům.

Číslo ověřené

Nemám ráda ankety tohoto typu, protože jsou anonymní a slouží hlavně těm, kteří si "potřebují plivnout". Spokojení, v tomto případě pacienti, dávají najevo spokojenost tím, že u lékaře zůstávají. To mě také nutí k otázce těm z vás, kteří vyjadřujete nespokojenost - proč si nepřejdete k jinému lékaři, nežijeme v totalitě, máme možnost výběru!
Paní doktorka je zkušená lékařka, proto patřím mezi její spokojené pacienty. Pro mne jsou podstatné právě její zkušenosti, nikoliv její věk.

Číslo ověřené

Mela by uz tahnout do duchodu.Mame s ni v rodine zkusenosti a bohuzel jen negativni.Pokud z nekoho neco ma,tak je na nej i mila a kdyz ma prijet za tim pacientem domu,tak je to zbytecny.A sestra? To je to same.Uz by mela uvolnit misto mladsim.

R
Číslo ověřené

Paní doktorka je velmi zkušená lékařka.Každý problém řeší do detailu. Pojud je třeba, okamžitě píše doporučení k specialistovi.

Číslo ověřené

sympatická starší dáma. Nikdy jsem s ní neměl žádný problém