MUDr. Hana Dvořáková

Pediatr Více

Rychnov nad Kněžnou 1 adresa

Sam. ordinace PL pro děti a dorost
Na Drahách 1595, Rychnov nad Kněžnou

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Mám 3 děti 13+12 +2 roky a paní doktorka je vždy milá,vstřícná a v případě potřeby dává doporučení na další odborníky. S 13 letou dcerou jsme měli zdrav. problémy-několikrát jsme skončili RK nemocnici i v HK. Jsou to 2 roky,kdy konečně nebere léky na imunitu,atd. a normálně funguje :-). Byl to běh na dlouhou trať a zvládli jsme to :-) .Když bylo nejhůř,volala jsem i o víkendu a vždy mi pomohla. Nedávno mi v sobotu u sebe doma vystavila recept a já pro něj s radostí jela :-) .Nejsme známí,ani příbuzní-je tu vztah -lékař a dětský pacient. Před 13 lety,jsem udělala velmi dobré rozhodnutí :-)

já k paní doktorce chodím s mými klukama uz rok a pohodě.Je ochotná milá,někdy dost upřímná.Sestra je fajn.

Od paní doktorky jsme odešli. Je velmi nepříjemná, když jsem nesouhlasila s jejím názorem a potřebovala od ní více informací. Nebyla mi schopná odpovědět moje dotazy. Ordinaci vede spíše sestřička. Paní doktorka není ráda, když po ní pacient chce něco jinak nebo s ní diskutuje. Každá násvštěva u ní pro mě byla stresem.

Spokojenost .

já osobně jsem s pí doktorkou velmi spokojená, protože mě velmi vychází vstříc s homeopatií o kterou se ona sama také zajímá. Sestřička je také moc fajn :o)

K této paní doktorce chodíme s dcerou a jsme s ní velice spokojeni. Vždy dokáže poradit a spolu se sestřičkou jsou velice ochotné a milé.

Přestože doktorům vůbec navěřím, téhle paní doktorce "svěřuju" své zdraví velice ráda. Ta nejúžasnější doktorka široko daleko. Dokonce jsem začla mít ráda i injekce, protože se sestřičkou se při tom skvěle povídá a člověk úplně zapomene, že má v sobě jehlu =) Díky za ni

Paní doktorka vypadá možná na první pohled trochu přísně, ale jakmile promluví, poznáte, že je to člověk na svém místě. Neříkám, že jsem se k ní jako dítě těšil, ale celkem s přehledem se to dalo. A samozřejmě velice příjemná sestřička.

perfektní paní doktorka

Máme čtyři děti,všechny k ní chodí bez breku a celkem rády a já sama jsem s paní doktorkou i sestřičkou moc spokojená.Není pro ně problém dojet k vám domů v době osobní pauzy na oběd a jednou nás bez problémů a hlavně ochotně paní doktorka přijala i ve svém bytě.Důvera dělá hodně a tu my v obě tyto ochotné "ženské" opravdu máme.Díky!!!