Vždy má zájem pacientovi pomoci.
Skvělá paní lékařka,poradí,pomůže,doporučuji všem kdo má zdravotní problémy,po návštěvě vám bude mnohem lépe,děkuji
vt
Doporučuji
Vláďa
Velmi příjemná paní doktorka, která pacientům opravdu rozumí. Lidský přístup a příjemné prostředí mohu jen doporučit.
Velmi dobrá lékařka,doporučuji ale připravte se na velmi dlouhou čekací dobu než se na Vás dostane řada ikdyž jste třeba třetí v pořadí.
Radek Hejný
Velmi schopná lékařka, dokáže poradit, případně Vás pošle k dobrému odborníkovi. Rozhodně nic nepodcení. Doporučuji.
Lenka
Paní doktorka je výborná lékařka,ale dovede naslouchat a poradit.To je v dnešní době dost neobvyklé.Přejeme ji všichni ještě hodně sil a trpělivosti a děkujeme.
Petr Žalud
Jedná se o lékařku příjemnou, pečlivou a za všech okolností ochotnou pomoci a poradit. Její odborné kvality nedokáži jako laik ohodnotit, ale ve všech případech se snaží vyřešit zdravotní problém, nic nebagatelizuje, hledá optimální medikaci i s ohledem na doplatky. Negativem je při počtu pacientů a zodpovědném přístupu ke každému dlouhá čekací doba. To je částečné kompenzováno dostatečnými ordinačními hodinami.