Odborný ženský lékař
Nádražní 43, Hustopeče

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Odborný ženský lékař Preventivní prohlídky

K pani doktorce chodim 26 roku jsem spokojena zadny problem ..drive mela starsi ordinaci dnes ma krasnou novou ordinaci ..pani doktorka prijemna poradi i po telefonu

E

Bohužel i za sebe musím přidat velmi špatnou zkušenost. Paní Doktorka Chvátalová, jestli se jí tak dá vůbec říkat, mi po třech letech, co jsem k ní chodila, diagnostikovala v první chvíli těhotenství a posléze syndrom inkompletního zdvojení dělohy - což je vada od narození. (diagnostikováno po 3letech!)...to se mi nezdálo v pořádku, a tak jsem přešla k MUDr. Klimovičové do Lednice a nyní mám už i po operaci myomu, který byl velký 8cm a neustále rostl, a také po konizaci děložního čípku...tahle paní Doktorka je skvělá a pečlivá, můžu jen doporučit...

Priserna doktorka, prezila jsme u ni sve druhe tehotenstvi a jsem rada, ze ho mam uspesne za sebou. Napr. ani jednou neposlouchala srdicko miminka, coz u meho prvniho miminka muj byvaly lekar delal se samozremosti, ona oznacila jako zbytecne. A i jeji chovani ( napr. mit tykala, kdovi proc?) Ordinace jak za valky, vybaveni predpotopni, cekaci doba 2 hodiny minimalne! Uz hledam noveho gynekologa.

Jako těhotná jsem u této Dr. byla asi 2x a odešla jsem. Čekání celé dopoledne, v zimě v čekárně veliká zima, ordinace byla špinavá, celé to působilo jako ordinace za války, žádná úroveň. Nehledě na to jak ke mně přistupovala- arogance, hned mi předepisovala léky i když jsem žádné potíže neměla- prý preventivně. U druhého lékaře mi léky navrhované touto paní ihned zrušil a chytal se za hlavu. Za mě tedy nikdy více.

Paní doktorka je velmi příjemná,, důsledná v léčbě, chodím k ní už 3 roky a jsem velmi spokojená.

Chodila jsem k paní doktorce.byla hrozná.Arogantní a stálé zdravotní problémy mi vyléčil až doktor Mark.Jediným receptem na ten správný lék.