Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
jarmila.hajdinova
s paní doktorkou jsem nadmíru spokojená.Je ochotná vždy pomoc,poradit a dokonce přijed za nemocným dítěten domů.Sestřička je milá a vtipná.Jiného dět.lékaře bych nechtěla.
Petra
Paní doktorka je výborná. Vždy nám dobře poradí, sice děti moc často nejsou nemocné, ale i tak je velice pozorná, vyslechne si, co děti trápí a snaží se co nejlépe poradit. Myslím, že je až moc akurátní, ale raději ať nás pošle k odborníkovi a tam se nic nepotvrdí, než něco zanedbat.
S péčí paní doktorky jsem byla nadmíru spokojena, chodila jsem k ní dva roky se synem, teď se stěhuji, takže budu muset hledat jiného profesionála- bude to těžké, neboť paní doktorka nasadila vysokou laťku :-) Jsem zdravotník a opravdu mohu říci, že takových doktorů je bohužel velmi málo, lidský, vysoce profesionální a především pozitivní přístup se dnes téměř vytrácí, zde ho ale najdete, stejně tak jako moderní vybavení a velmi milou a ochotnou sestru. Děkuji za péči.
Kdyby Znamylekar.cz byla soutěž, tak paní doktorka už nepotřebuje další hodnocení, protože už to má v kapse. Ale tady jde o lidi, tak je pochvala na místě. Jak paní doktorka, tak sestřička si pamatují pacienty i po letech. Nezůstávají jen u profesionální povinnosti, jde vidět, že jim na malých pacientech záleží.
Dnes mě fascinuje, jak i po tolika letech dokáží být tak harmonické a pozitivní. Madam Opltová je vždycky oslovována jako "Světlanka", úsměv jim z tváře nemizí a u toho ještě zvládají i profesionálně léčit.
prima
Výborná a pečlivá lékařka s milým přístupem k pacientům a jejich rodičům.
Paní doktorka je velmi sympatická, pečlivá, hodná a nic neponechá náhodě. Můžu všem vřele doporučit.
Doležalová D.
Paní doktorka je moc milá,vstřícná a pečlivá.Nenechá nic náhodě a to je moc dobře.
Mohu všem vřele doporučit.Skvělá péče a milé zacházení s děťátkem.
LM
Velmi sympatická, milá, hodná a příjemná paní doktorka.
Soňa
Výborná doktorka, skvělé jednání, vystupování, péče. Můžu jen doporučit.