Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíCeník
kk
Paní doktorka je opravdová odbornice, navíc je milá a ochotná - jak už tu bylo psáno. O pacienty má opravdový zájem, poslouchá jejich problémy a opravdu se snaží pomoc, i nad rámec svých povinností. Sestřička je také moc milá a v porovnání s ostatními sestrami umí opravdu dobře odběry - nemám nikdy ani modřinu ani to nebolí (jako často jinde). Opravdu doporučuji!
Paní doktorka Hana je super!
K paní doktorce jsem začala chodit v červenci, když mi zjistili cukrovku 1.typu. Musím říct, že asi jako každý člověk, jsem měla strach z první návštěvy. Ale můžu říct, že jsem byla opravdu spokojená jak s přístupem paní doktorky, tak i sestřičky. Paní doktorka je laskavá, empatická a zkušená odbornice a její přístup k pacientům je velmi citlivý a vstřícný. Chodím k ní vážně ráda, vždycky se mnou probere vše potřebné a zajímá se. Navíc, když jsem měla jít na odběry krve, ze kterých mám vždy hrůzu, hned mi bylo nabídnuto, že můžu jít místo do odběrových místností přímo k sestřičce, která byla opravdu hodná a vše proběhlo v pořádku. Závěrem chci tedy říct, že paní doktorku a její dia poradnu vřele doporučuji.
Péče o pacienty příkladná, vždy vstřícná, ráda poradí...má i kvalitní sestru,která si ví vždy rady...
iris
Včera jsem tam byla prvně a poprvé jsem měla pocit že jí opravdu můj problém zajímá.Milá,vnímavá,vysvětlí,poradí.Sestra také super.
pacientka Eva K.
Mohu jen souhlasit s paní Antonií, její lidský přístup člověku hodně pomůže. Sice bych byla radši, kdybych dia poradnu navštěvovat nemusela, ale když už mi to můj osud předurčil, jsem ráda, že mohu chodit k této paní doktorce.
V avřínová Antonie
Paní doktorka je odbornice na slovo vzatá, přtom laskavá, s výborným přístupem k
pacietnům, kterým se snaží pomáhat.