Ordinace klinické psychologie
Komenského 27, Přerov

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Umístění: Ordinace klinické psychologie problémy dospívající dcery

Po první návštěvě mohu říci jen to nejlepší. Například, dcera ráda kreslí.. Paní doktorka si toho ihned všimla a pěkně využila tento mostek ke komunikaci s dcerou. I když je velmi vytížená, během sezení se plně soustředí na klienta.

Paní doktorka Brundová je odborník na nejvyšší úrovni. Přesvědčila mě svým přátelským přístupem a důkladností a hlavně přirozeným zájmem o klienta. Negativní reakce si tu maximálně dovedu vysvětlit tím, že asi spousta lidí nechápe význam psychoterapie a skutečnost, že je to podle mého názoru vždy běh na delší trať. Ne jen otázka několika sezení.

C

Souhlasím s tím, že paní doktorka má velmi zvláštní názory i praktiky. Problém, se kterým jsme se dostavili se absolutně nevyřešil, zato rozhodila celou naši dosud v pohodě fungující rodinu. Už nikdy nepožádám psychologa o radu.

Velmi dobrá pani psycholožka velmi lidská dovede situaci shodnotit porozumět a pomoc v nepřijemnych situaci pochopit lidi, kteři se staraji ho hendykepovanym dětem a dovede pomoc rodíčum a poradit prostě moc super za nikoho jiného bych ju něměnila jen bych ju celemu světu doporučila a take jeji přijemny manžel velmi ochotny také ma porozumění pro lidi a pochopení. Lidičky velmi vám doporučuji navštěvu u PhDr.Hana Brundové.

Díky za takovýto přístup! Říkat věci jak se mají, ať jsou příjemné či nejpříjemné by se měly matky naučit brát jako klad. Je to jen ku prospěchu jejich dítěte. Paní doktorko, neslevujte... děkujeme

Super lékařka, konečně někdo, kdo otevřeně řekne co a jak! Není to o tom říkat jen co matky chtějí slyšet, ale i o tom,jaké je skutečnost. V dnešní době je to důležité i když pro některé matky tzv. tvrdé. Fandím a jinam bychom nešli.

Dobrý den, p.dr. Brundová je přinejmenší velmi zvláštní, hezky řečeno, souhlasím s ostatními negativními názory....jsem z Přerova, ale už radeji jezdím do Hranic k dr. Kolaříkovi, k dětskému psychologovi, to je pravý odborník pro Vaše děti. Takže zvolte si svého pravého lékaře. Hodně štěstí !!! Alena

Paní doktorka velice příjemná,s realistickým pohledem na svět, nemaže med kolem úst.Velmi mi pomohla mohu jen doporučit.A pro některé nespokojence- psycholog vás nemá litovat ,ale pomoci najít cestu jak se s tím či oním problémem vyrovnat.

Po náštěvě paní psycholožky jsem měla chuť skočit pod vlak.Dlouho mi trvalo než se mi opět navrátila důvěra k psychologům.Zažila jsem jich už několik ,ale pí Brundová je nejhorší.

Paní Brundová je odborník a především skvělý člověk.Velice mi pomohla a jsem ji moc vděčná.