Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
tatranko007
velmi uzasna pani Doktorka ktorej patri moje jedno velke DAKUJEM ::: !!!
E.SUCHOPAROVA
Dnes jsem byla u paní primářky,aníž by si přečetla jakoukoliv lékařskou zprávu,co se týče mého zdravotního stavu .Podotýkám,jsem po operaci krční páteře po náhradě titanové destičky .Pani primářka mně vyšetřovala tím stylem , že my začala tahat hlavu nahoru,aby zjistila do jaké míry mně to může bolet.Vzhledem k tomu ,že jsem se bála,aby my nezpůsobila nějakou blokádu, lékařku jsem upozornila,že se bojím tak vše ukončila slovy oblečte se.Co se týká rehabilitace,dala my skupinové cvičení které ale probíhá v 7.30.Já se po dlouhé době zaměstnala na zkrácený úvazek ,kdy nemohu v tento čas rehabilitaci nastoupit,tak ji informovala sestra ,zda bych nemohla dostat individuální cvičení bohužel ne nedostala sem nic a navíc bez jakékoliv kontroly .Hned ze začátku pohovoru my však sdělila,pokud nemám akutní bolest tak na stávající bolest jsem již adaptovaná a rehabilitace my stejně nepomůžou.Jsem řádně pojištěná tak se půjdu zeptat na RBP revizního lékaře , zda rehabilitace proplácí když mám vleklé potíže.Proto nedoporučuji takového lékaře,ale nedám se a budu si stěžovat.Za chvíly budem platit zdravotní pojištění a nedostanem nic .Vím,že nejsou všichni lékaři stejní ale vadí my nadřazenost a arogance.My tu nejsme pro ně ale oni pro nás . Tak milá paní primářko zamyslete se nad sebou.Vaše nespokojená pacientka.
Sigi
Paní primářka je velmi dobrý odborník ve své profesi na to že je tak mladá:-)Její přístup k pacientovi je na vysoké úrovni narozdíl od jiných lékařů které jsem poznala:-) Je milá,vstřícná,komunikativní,a hlavně se snaží ledaccos v nem.Havířov na svém oddělení změnit k lepšímu:-))) Takže já ji moc fandím a ráda jsem vyhledala její pomoc při řešení mých nynějších zdravotních problémů.Takže paní primářce přeji jen hodně pevné nervy v prosazování různých změn u vedení nem. a pak jen spokojené pacienty.Já za sebe moc děkuji že jste se do nem.Havířov vrátila mám radost:-)))
Paní doktorka je jako člověk velmi milá a naslouchá. Co se však týká její odbornosti, tak si dovoluji pochybovat. Po absolvování rehabilitačního plánu jsem šla na domluvenou kontrolu. Ta však následovala ihned po poslední rehabilitaci, kdy mi dali zabrat a bolelo mě celé tělo. Z tohoto důvodu, mě při vyšetření u paní doktorky vše bolelo a stěžovala jsem si na to, když mě na některém místě silněji přitlačila. Následkem toho bylo, že mě lékařka obvinila, že jsem řádně necvičila a nechovala se dle pokynů, jinak by mě to nemohlo bolet. Takže mě nemůže pořádně vyšetřit a určit další léčbu. Na mé vysvětlování, že jsem právě přišla z poslední rehabilitace, že jsem chodila pravidelně a cvičila tak jak jsem měla, nebrala ohled. Vina byla hned na mé straně. Načež mě paní doktorka napsala ještě pár procedur a sdělila mi, že už mě nechce vidět na kontrole. Ať si jdu ke svému obvodnímu lékaři a ten si se mnou poradí. Paní doktorko, velmi Vám děkuji za skvělou péči. Dnes jsem v rukou jiného odborníka, který mi sdělil, že jste jako lékařka pochybila a způsobila mi ještě větší blokace než jsem měla.
Výborná lékařka, plně ji každému doporučuji. Vysoce kvalifikovaná, mílá ,s vynikajícím přístupem k pacientům.
Nováčková Z.
Velice milá a ochotná paní doktorka, odborník na svém místě. Doporučuji všem!
Štěpánová
Paní doktorka je velice milá a odborně na výši. Moc mi pomohla.
Pavlosková Naděžda
Ochotná, milá, zodpovědná, důsledná a vynikající lékařka z lidským přístupem.K jiné lékařce bych nešla.
Krejzová
Prosím o opravu.V mém příspěvku jsem nezadala hodnocení paní doktorky. Nyní to napravuji.
Krejzová
Připojuji se k názoru ,že lepší paní dokrorku jsem dlouho nezažila. Je velice pečlivá,vstřícná,odborně na výši.K pacientům je laskavá, chápavá a mně vždy pomohla od obtíží. DNovotnáokonce i použila léčbu akupunkturou, která mně velice pomohla.
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Havířově
Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Havířově
Fyzioterapeuti s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Havířově