Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíCeník
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Hana Boučková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den mám problém s mluvou přesně r,ř a občas mi nejde rozumět hlavně když jsem ve stresu, je mi 17 let myslíte že je tu šance se to odnaučit (jako malý jsem chodil ale myslím jsi že to nepomohlo)
Samozřejmě šance je, ale motivace musí být opravdu silná, protože každý logoped bude vyžadovat denní systematické cvičení...nejde jen o to, naučit se hlásku vyslovovat, ale hlavně začít používat. HB
Dobrý den, mám 2,5 letého syna. Je učenlivý, naučil se čísla do 10, písmena podle slov, slovní zásobu má pěknou, ale říká jen slova o 2slabikách, delší slova zkracuje na dvouslabičná. Věty netvoří. Je lepší navštívit logopeda? Děkuji Markéta
Konzultací u kl.logopeda nic nezkazíte. Zdá se, že Váš syn šikovný, dopřávejte mu dostatek času na zrání a myslete na to, že rozvoj nejen řeči a rozumové zrání je důležité, ale i rozvoj hrubé a jemné motoriky a sociálních kontaktů, které odpovídají jeho věku. HB