Hana Borská

Pediatr Více

Karviná 1 adresa

Kontaktní údaje

Praktický lékař pro děti a dorost

V Aleji 648, Karviná

• Š

Ano,je pravda, že paní doktorka působí na první dojem velice nepříjemně ,ale opak je pravdou. Vždy se chová profesionálně,jedná na rovinu. Vždy se snaží najít to nejlepší pro naší dceru. Za nás vše v pohodě.

• Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost

• A

Neprijemna lekarka, arogatni a otravena, setkala jsem se s ni na detske pohotovosti s rocni dcerou ktera mela uz 2dny nevolnosti, ktere jsem resila ze svou lekarkou a i se radila telefonicky na pohotovosti, ale kdyz se pridaly krece prijela jsem na pohotovost, dr se na me divala jako na spatnou matku a vzapeti ze dramatizuju ze je to normlani....hrozne chovani, poslechla si srdce, prohlatla brisko a ze je to normalni, kdyz se se na neco ptala tak se vysmala, proste strasne chovani!!!! Zvlastne u malych deti bych ocenila slusne chovani!

• Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Bolest bricha

Já se musím bohužel přidat k negativním komentářům :-( V neděli večer jsme jsme se s paní doktorkou setkali na pohotovosti s tím, že můj 4 a půl letý syn má neustále se zvyšující teplotu (před odjezdem na pohotovost měl 39,7 °C - domácí srážení teploty střídáním nurofenu a paralenu nepomáhalo, teplota se stále zvyšovala, nechtěla jsem čekat na noc), dále pocity na zvracení, bolesti hlavy a bolest za krkem. Paní doktorka řekla: "Takže vlastně jen zvýšená teplota." Diagnostikovala mu virózu a doporučila srážení teploty střídáním nurofenu a paralenu a když nebude zabírat, máme malého sprchovat 3 minuty studenou vodou (i v noci!) nebo dávat studené zábaly s tím, že sprcha je účinnější. Dále doporučila dávat hodně pít a nenutit k jídlu. A za tyto rady jsme zaplatili 90 Kč. V pondělí byl státní svátek, takže jsme sráželi teplotu doma jak se dalo, ke sprše jsem však nenašla odvahu, pouze jednou jsme použili zábal. V úterý ráno, kdy jsme šli k naší dětské lékařce, měl malý už 40,1 °C!!!! Věděla jsem, že viróza to nejspíš nebude, ale bála jsem se, aby to nebylo něco vážnějšího. Naše dětská lékařka jasně diagnostikovala ANGÍNU - v krku na mandlích měl silný bílý povlak! Syn si na bolest v krku nestěžoval, takže jsem se mu do krku nedívala, ale paní doktorka Borská ano! Od naší paní doktorky dostal penicilin + srážet teplotu nurofenem a paralenem a hned druhý den ráno mu bylo mnohem líp. V noci už spal v klidu a bez teplot. Nejsem z těch, co potřebují od každého lékaře psát antibiotika, ale je pro mě důležitá správná diagnóza a správná léčba. Paní doktorka jen na základě zvýšené teploty určila virózu a hotovo. ŽÁDNÝ STĚR Z KRKU, ŽÁDNÝ ODBĚR KRVE, NIC!. Já osobně bohužel nedoporučuji :-(

Paní doktorka je úžasná. Jsme s jejími praktikami velmi spokojeni. Není to jako jinde, kdy přijdu a okamžitě odcházím s receptem na antibiotika bez vyšetření...
    Pokud se paní doktorce cokoliv nezdá, vypisuje nám ihned žádanku a posílá nás na vyšetření.
    Vždy se paní doktorka ptá, zda všemu rozumím a nepotřebuji vysvětlit dané téma ještě jednou :-)
    Na tel. nám také vždy poradí a nezlobí se, že voláme i o víkendu !!!
    Jsme se synem maximálně spokojeni ! Kamila Gletová

Velice příjemná lákařka, jak po profesionální stránce tak i lidské,velice ochotná a ohleduplná, co se týče po profesionální stránce tak nemá jistě žádnou konkurenci, mohu vřele doporučit.

• (

K paní doktorce chodím již 19 let a je mi líto že od ní budu muset odejít. Když jsem potřeboval nějaké potvrzení (řidičák,...). Bylo to za nedlouho vyřízené a nebyli s tím žádné problémy. Dokonce to má levnější než většina pediatrů z Karviné. Všem mohu doporučit.

• 2

S touto paní doktorkou mám velice dobré zkušenosti. Vždy mi řekne vše na rovinu a když mám případně nějaký dotaz vždy mi ho ochotně vysvětlí. Nemohu si stěžovat !

Paní doktorku mám ráda, ačkoliv působí na první pohled přísně (možná někdy až nepříjemně). Vždy prckovi zajistila tu nejlepší péči. Nemohu si stěžovat i když vím že není zrovna z těch doktorek co dává na každý "kašílek" antibiotika.

• I

Vynikající paní doktorka. Chodil k ní můj syn a nyní už i vnouček. Vždy poradí a vysvětlí. Názory jako na všechno dává Stoptusin jsou neopodstatněné... nejsme doktorky,takže nemůžeme kritizovat. Jiné doktrorky nasadí na vše antibiotika a to je,jak je známo, hodně špatně. I její sestra je vynikající!!!! Nemůžu nic jiného,než paní doktorku vřele doporučit.

• Mým dětem je pediatričkou již cca19let,jsem spokojená s přístupem i s profesionalitou...doporučuji :-D