Domov důchodců, Luštěnice
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Paní doktorka nic nevysvětlí, jen píše recepty na antibiotika. Při každém dotazu se div neurazí. Velmi neprofesionální chování. Po velmi nepříjemném zážitku jsem obvodního lékaře změnil.
měla sem akutní bolesti žaludku a sestřička se mi vysmála,začala mi dělat přednášku o tom,že po měsíci od stěhování(kdy se starám o 18 měsíční dítě a neustále chodím do nového zaměstnání) sem přeci měla spoustu času na přehlášení.Mám se tedy nechat jet vyšetřit s takovými bolestmi břicha do dost vzdálených Pardubic,kde sem přihlášená.Nehorázné chování z mého pohledu.K čemu tam vlastně jsou...navíc se mohla chovat aspon malinko ohleduplnějc,než si mě tak smlsnout...vážně děkuji,nezapomenu a raději se přihlásim jinam
Nguyenová
Moc nemohu posoudit kvalitu péče o pacienta, protože k paní doktorce docházím vlastně jen na prevěntivní prohlídky, ale co se týče chování, je to hrůza. Paní doktorka se na vás po celou dobu návštěvy mračí a něco datluje do počítače. Všechno ostatní dělá setra. A je "posedlá" odběrem krve :-)
Tato pani doktorka je nejlepší, kterou jsem za život poznal a jsem s ní nadmíru spokojený i celá naše rodina, která k ní dochází.Jsem moc rád, že u nás je a nerad bych ji měnil.Jsme s ní moc a moc spokojeni, když nás něco trápí vyslechne nás, snaží se nám pomoci a když to není v jejich silách pošle nás k dalším odborníkům. Moc ji za vše děkuji.
K paní doktorce boháčkové chodí moje téměř celá rodina. Nikdy jsme neměli prosblém s ničím. Jsme spokojeni.
Tato pano doktorka je odborník nejvyšší míry. nedal bych na ni nikdy dopustit, vždy mi moc a moc pomohla. A když si nevěděla rady poslala mě k odborníkům.Moc ji za vše děkuji a přeji plno spokojených pacientů, jako jsem já.
Petra
Nemůžu si pomoci, ale to co jsem si přečetla od lidí, kteří pani doktorku hodnotí, tak s tím vůbec nesouhlasím. Ano, pokud to jsou lidé kteří si stále něco vymýšlejí, tak se nedivím, že se k nim tak zachovala.Ale já a celá naše rodina si ji nemůžeme vynachválit a vřele ji všem doporučuji.
Kateřina, Milan
pokud můžete najděte si jiného lékaře, paní doktorka nebyla špatná, ale.... Pokaždé jsem měla pocit, že ji otravuji už jenom tím, že vlezu do ordinace, už se odhlásil i manžel, protože prostě ten přístup nebyl ONO. Teď jezdíme do Boleslavi a jsme spokojení.