Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Veronika
Chodíme už léta k Paní doktorce Bendákové, můžu jen doporučit,jsem na prosto spokojená, vždycky nám pomohla,a když jsem nerozuměla tak vždycky to vysvětlila,na děti je moc hodná a de na vše vstřícně,i sestřička je moc milá a hodná , můžu jen všem doporučit.
Michaela
Paní doktorka je vždy příjemná, vstřícná, stejne tak sestřička. Vyhovuje mi jeji přístup jak k léčbě, tak očkování. Nenuti, nabídne. Pri léčbe vysvětlí, děti ji maji rády.
maminka z Křižanova
Jsem velice spokojená s paní doktorkou. Velice si cením její vysoké profesionality a vždy hezkého přístupu k dětem i rodičům. Za vše paní doktorce velice děkuji. Chválím i příjemnou sestřičku.
tatínek z Křižanova
Osobně si cením u paní doktory to, že zbytečně nepředepisuje antibiotika, jak jsme toho svědky u velké části ostatních lékařů. Nejdříve si prověří zda je to nutné a teprve potom je případně předepíše. Tak by to mělo být všude.
Její lidský, přátelský a hlavně upřímný přístup si mě také získal. Navíc ochota poradit kdykoliv i mimo ordinační hodiny je nevídaná. Vřele doporučuji, jsem rád, že ji tu máme!
Bartáková
Velice ochotná a příjemná paní doktorka.Pěkný přístup k dětem i rodičům.
Je moc hodná, milá a taky má dobrý přístup k dětem i rodičům. Myslím, že si zaslouží ohodnocení specialista.
Žák
máma
velmi dobrá lékařka s citlivým přístupem k dětem i rodičům
ctitel
velmi dobrá lékařka:D