Diagnostické vyšetření

Ošetření kořenových kanálků

Ošetření zubního kazu

+1 služba

Jak fungují ceny?

S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Ale chtěla jsme objednat ročního syna a přihlásit a sestra mi tvrdila, že děti neberou a jiná zubařka mi řekla, že dítě se má přihlásit, kam chodí rodiče, že ho musí vzít, že se rozdíly mezi dospělími a dětmi nedělají už, když není povinná zubařská prohlídka dětí, jak to kdysi bývalo. Tak nevím, co si myslet.

nejlepší

Š

S návštěvou u lékaře jsem velmi spokojen. Byl jsem odborně ošetřen, laskavý přístup a milé jednání.

S paní doktorkou jsem jako s lékařkou byla vždy spokojená, milá, vstřícná, ochotná. Proč jsem ovšem od ní odešla jinam je to, že jsou u ní dlouhé čekací lhůty. Člověk byl objednán na určitou hodinu a stejně čekal. Jednou se mi stalo, že jsem přišla o 2minuty později (zpoždění autobusu) a sestra mne nechala čekat víc jak hodinu. Mimo to, sestra se mi nejeví jako milá, vstřícná, ochotná....

Paní doktorka, která velmi cítí s pacientem, pečlivá,ochotná,neodpočítává pacientovi čas.Jsem už dlouhá léta s ní velmi spokojená.

Paní doktorka je velmi milá,k lidem přistupuje velmi ohleduplně,velmi ji doporučuji

Velmi dobrá paní doktorka, lidský přístup.