Sam. ord. lékaře spec. - ORL
Blanická 204, Trutnov

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ORL Jiný

Výborná lékařka, i když vyšetření v zánětu bylo dost bolestive. Přesně věděla o co jde a hlavně mi léky zabraly. Bohužel neobjednávala, tak je třeba počítat s čekáním. Plná čekárna ale mluví za vše.

Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ORL sluch, první návštěva

No, musím říci jedinou věc, tak má vypadat návštěva lékaře- specialisty. Nejen paní sestra, ale i paní doktorka pro mne jsou obě na jednu velkou výtečnou..... dál se nehodlám vyjadřovat, nemám proč, chválím obě dvě, super přístup, super chování, no, na tyhle dvě dámy si absolutně nemohu stěžovat, obě jsou milé a komunikativní, paní doktorka Bělinová je odborník, a upozornuji velký odborník, mezi ORL lékaři, nedivím se a jsem rád o vměstnání v jejím nabitém programu. Celkově hodnotím ordinaci paní doktorky na 10, ze stupnice od 0 do deseti.

Paní doktorka je velmi milá a vždy mým synům pomohla. Vzhledem k tomu že byli často nemocní, tak jsme k ní chodili opravdu často. Má sice hodně pacientů, ale objednává se na určitou hodinu, tak není čekání moc dlouhé.

Je to skvělá doktorka.Hodná k dětem a hlavně pečlivá. Syn má problémy s ušima už strašně dlouho a paní doktorka se vždy snaží najít to nejlepší řešení a i problémy,které ostatní doktoři přehlíželi (tj. svědění uší), řeší. A podrobně a srozumitelně vše vysvětlí.