Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
logos.a
Pani doktorka je sice usměvava a vyslechne vás ale k čemu to je když vás s vážným problemem nepošle na vyšetřeni a pošle vás domu.Vše je jen o penezích je to smutne ale je to tak.
Paní doktorka Běhůnková je velmi sympatická, profesně zdatná, příjemná a inteligentní žena, které si velice vážím. Dokáže naslouchat a pomoci. Takových lékařů by mohlo být podstatně více.
Zdenka Bulíčková
Paní doktorka Běhůnková je skvělá lékařka, kterou obdivuji nejen pro její profesní zdatnost, ale také pro empatii, kterou má pro své pacienty. Tomu, koho má v ordinaci, věnuje veškerou pozornost a snaží se každému opravdu pomoci.
Kořenková
Paní doktorka mi dovede vždy pomoct.
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám RS , mám za sebou čtyři léčby ale všechny vysazeny pro nesnášenlivost. Teď dva a půl roku beru solumedrol , měsíčně 4 dny za sebou po 250 gr tedy 1000gr v kapačkách za čtyři dny. Chci vysadit úplně , musím snižovat dávky nebo mohu vysadit hned. Děkuji Markéta
Kortikoidy vždy musíte vysazovat postupně .
Dobry den je mi 47let a od svych 15letech mam migreny .jsem u neurologa vedena jako migrenik s aurou.Ani nebudu popisovat trapeni bolesti hlavy a silenym zvracenim vcetne prujmovych stavu.Lecim se sumatriptany a magnesolf,po ukrutnych bolestech uz mme musi vezt manzel k lekari k neurologovi na injekci Novalgin (ti je dalsi silena bolest )Je to teda dost sileny a to cele trva 3az 4dny nez normalnr funguji Prosim pekne muzete mi poradit jestli existuje nekska lecba ktera mne opravdu zabere at normalne ziju.Dekuji za odpoved
dá se toho dělat spoustu, ne vždy je první léčbě úspěšná,
rozhodně dostatek tekutin, pravidelně užívat magnesium,
pravidelně užívat vitamin D3,
omezit sladké potraviny - vody...
při migréně si dát více léků naráz , aby jste nemusela jet na pohotovost, ale to chce probrat se svým neurologem,
ale rozhodně se s tím dá něco dělat.