Opakovaná návštěva bez Airflow • 900 Kč

Opakovaná návštěva s Airflow • 1 100 Kč

1. návštěva dentální hygieny (1300 Kč) • 1 300 Kč +1 Více

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Opakovaná návštěva bez Airflow

Opakovaná návštěva s Airflow

Ostatní služby

1 300 Kč

900 Kč

Šťastné Zoubky

Zdravíme ze Šťastných Zoubků. Ráda bych Vám oznámila, že od 1.5.2021 přecházíme k novému rezervačnímu systému, kde se budete moci online objednávat, jak ke mě (Veronika Nováková-aktuálně na mateřské), tak k mé kolegyni, Haně Baškové.
Odkaz na rezervační systém je:
Systém je velice podobný, ale pokud by Vám cokoliv nebylo jasné, určitě mi dejte vědět a já Vás ráda objednám telefonicky. Dosavadní rezervace samozřejmě nadále platí.

Umístění: Šťastné Zoubky 1. návštěva dentální hygieny (1300 Kč)

Milé a profesionální zacházení s výsledkem jsem byl spokojený a již jsem si objednal i další zákrok...

R
Umístění: Šťastné Zoubky Opakovaná návštěva s Airflow

Paní Bašková je příjemná a usměvavá, citlivý přístup. Hezké prostředí. Velmi ráda doporučuji. Těším se na další návštěvu.

Umístění: Šťastné Zoubky 1. návštěva dentální hygieny (1300 Kč)

Perfektní citlivý přístup! Příjemně přejvapil. Nemusela jsem vůbec čekat, začali jsme ve smluvený čas. Vše jsem měla vysvětlené.

Umístění: Šťastné Zoubky 1. návštěva dentální hygieny (1300 Kč)

Perfektni pristup. Krasne prostredi. Vse vysvětleno. Velice jemne zachazeni. Doporucuji !! Vratim se..

R
Umístění: Šťastné Zoubky Opakovaná návštěva s Airflow

Neskutečně milá a příjemná návštěva! :-) citlivý přístup a pozitivní nálada po celou dobu. Mockrát děkuji a doporučuji!

Umístění: Šťastné Zoubky Opakovaná návštěva s Airflow

Moc milá, krásně vše vysvětlí a především pomůže. Zákrok je jemný. Vlastně se i těším na další návštěvu oproti mým předchozím zkušenostem.

Umístění: Šťastné Zoubky Opakovaná návštěva bez Airflow

K paní hygienistce chodíme s dcerou moc rády, vždy je pečlivá a zoubky od ní jsou krásně vyčištěné.

B
Umístění: Šťastné Zoubky Opakovaná návštěva s Airflow

Paní/slečna Bašková je ohromně milá a profesionální, pečlivě provedla všechny procedury, vše mi vysvětlila a doporučila, co můžu v péči o zuby zlepšit. Návštěva je příjemná, dásně nebolí a i cena je příznivější než v jiných ordinacích. Jednoznačně doporučuji.

Umístění: Šťastné Zoubky 1. návštěva dentální hygieny (1300 Kč)

Naprosto bezbolestné ošetření!!A velmi milá a příjemná paní hygienistka! 100% doporučuji. Už nepůjdu jinam.

Umístění: Šťastné Zoubky Opakovaná návštěva bez Airflow

Paní Bašková je velmi příjemná a usměvavá. Své práci rozumí, byla šetrná, vše mi vysvětlila. Návštěvu u ní mohu jen doporučit.